Gazete Vatan Logo

Deprem bölgesinde okullar tatil edildi! Hangi illerde okullar tatildi?

Okullar 1 hafta tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'nin doğu illerini vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem eğitimin ara verilmesine neden oldu. Peki okullarda 1 hafta tatil zaman başlıyor? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Deprem bölgesinde okullar tatil edildi! Hangi illerde okullar tatildi?

Okullar 1 hafta tatil mi, hangi illerde 1 hafta tatil ilan edildi sorularının yanıtı merak ediliyor. Türkiye'nin doğusunda meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası eğitime ara verildi. Eğitime ara verilen iller hangileri, okullar 1 hafta tatil mi soruları da vatandaşların araştırma konusu oldu. Peki 1 hafta tatil ne zaman, tüm okullar tatil mi?

OKULLAR 1 HAFTA TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanımız ile görüşüldü, deprem bölgesi olan 10 ilde tüm okullar 1 hafta süreyle tatil edildi." ifadelerini kullandı. Oktay: "(Kahramanmaraş merkezli deprem) Bir hafta tüm okullarımız bu 10 ilimizde tatil ama sonrasıyla alakalı bakanımızla değerlendireceğiz." dedi.

BAKAN ÖZER'DEN AÇIKLAMA!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz."

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'

Haberin Devamı