Gazete Vatan Logo

Müslüme bulundu mu, öldü mü? Mersin’de kaybolan Yörük kızı Müslüme Yağal olayında yeni gelişme!

Mülüme bulundu öldü mü, bulundu mu? Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 gün önce kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme'nin cansız bedeni olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta bulundu.

Müslüme bulundu mu, öldü mü? Mersin’de kaybolan Yörük kızı Müslüme Yağal olayında yeni gelişme!

Mersin'in Gülnar ilçesinde 9 gün önce kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cansız bedeni olay yerine 7 km uzaklıkta bulundu. Öte yandan küçük çocuğu arama çalışmalarında bir kaya üzerinde kan izi bulunmuş ve inceleme başlatılmıştı.

Minik kız 10 Kasım tarihinde ailesiyle ikamet ettikleri çadırın önünde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolmuş ve yakınları ekiplerden yardım istemişti. 

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme'yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi.

İhbar üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek tarıyor.

Yakınları Müslüme'den gelecek haberi beklerken; 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ve drone destekli arama çalışmalarından acı haber geldi. : Müslüme Yağal'ın cansız bedeni bulundu