Gazete Vatan Logo

MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı?

"MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı, Ankara roket fabrikası neden patladı?" sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Peki, Ankara MKE roket fabrikasında çıkan yangında ölü ve yaralılar var mı?

MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı?

Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama sesinin ardından yangın çıktı. Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasının üretimhanesinde meydana gelen patlamada yaralı vatandaşların olduğu öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı, patlamada 5 kişinin şehit olduğunu duyurdu. Peki, Ankara MKE roket fabrikası neden patladı? Ankara MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı, sebebi ne, ölü ve yaralılar var mı? İşte, 10 Haziran 2023 son dakika haberler...

ROKET FABRİKASINDA PATLAMA!

Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda sabah saatlerinde çıkan yangının ardından patlama yaşandı. Olay yerinde gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilen yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, patlamada 5 kişinin şehit olduğunu duyurdu.