Gazete Vatan Logo

Milli Piyango büyük ikramiye ve amorti çekiliş saati farklı zamanlarda mı?| Milli Piyango çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Milli Piyango 2020 çekilişine saatler kaldı. Milli Piyango kazanan numaraların açıklanmasıyla 80 milyon TL’nin sahibi de belli olacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuç sorgulama ekranına Gazetevatan.com’dan ulaşabileceksiniz. Peki, Milli Piyango çekilişi saat kaçta yapılır? Milli Piyango büyük ikramiye ve amorti çekiliş saati farklı saatlerde mi? Milli Piyango çekilişi ne zaman? İşte Milli Piyango 2020 kazanan numaralar sorgulama ekranı ve Milli Piyango Yılbaşı çekilişi hakkında merak edilenler…

Milli Piyango büyük ikramiye ve amorti çekiliş saati farklı zamanlarda mı?| Milli Piyango çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Yılbaşı’na saatler kaldı. Büyük ikramiye hayali kuran milyonlarca kişi bu akşam çekilecek Milli Piyango 2020 çekilişine kilitlendi. 80 milyon değerindeki büyük ikramiye çekilişi bu akşam belli olacak. Vatandaşlar, bir yandan ‘’Milli Piyango çekilişi saat kaçta yapılır?’’, ‘’Milli Piyango çekilişi ne zaman?’’ ''Milli Piyango çekiliş saati belli mi?'' ''Milli Piyango büyük ikramiye ve amorti çekiliş saati farklı zamanlarda mı? sorarken bir yandan dan ‘’Milli Piyango 2020 ikramiyesi bilet sonuç sorgulama sayfasından nasıl öğrenilir?’’ sorusuna cevap arıyor.

MİLLİ PİYANGO 2020 KAZANAN NUMARALARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAATİ

80 milyon TL değerindeki yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2019’da saat 15.00’de başlayacak.

MİLLİ PİYANGO AMORTİ ÇEKİLİŞ SAATİ

Halka açık bir şekilde gerçekleştirilecek büyük yılbaşı ikramiyesi, 2 adet amorti akşam 20.00 ile 21.00 arasında çekilecek.

MİLLİ PİYANGO SORGULAMA EKRANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Piyango İdaresi çekilişi tamamladıktan sonra verileri elektronik ortama aktaracak. Bu sürenini 2-3 saat sürmesi bekleniyor. Çekiliş 21.00'da biteceğinden sorgulama ekranının saat 00.00'a kadar açılması bekleniyor.

Haberin Devamı

BU SENE İLK DEFA ORTAK BİLET UYGULAMASINA GEÇİLDİ'

Milli Piyango İdaresi’nde 1974 yılından beri çalışan Daire Başkanı Murtaza Çakır, bu sene ilk defa sanal bayiler üzerinden ortak bilet uygulamasının başlatıldığını dile getirerek "Bir bilete, 20 bilete, 100 bilete hisse satın alıp ortak olabiliyorsunuz. Ortak bilet sadece internet üzerinden satılıyor. Ama asıl satışımızı bayilerimizin büyük çoğunluğu olan seyyar bayilerimiz yapıyor" dedi. Çakır, geçen yılbaşı özel çekilişinde tam bilete çıkan 70 milyon tutarındaki büyük ikramiyenin hala sahibini beklediğini de kaydederek, "Bugünkü tarih itibarıyla 6 günü kaldı, 6 gün içinde gelmezse zaman aşımına uğramış olduğu için idarenin gelirlerine aktarılacak ve idare gelirlerinin tamamı hazineye aktarılmakta" diye konuştu.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK ÇIKAN NUMARALAR

Yılbaşı çekilişleri son yıllarda 10 milyon numara üzerinde yapılıyor. Son 10 yıl içinde kimi çekilişler 7 milyon numara üzerinden yapıldığı için bu çekilişlerde numaranın ilk rakamının 7, 8, 9 olması olasılığı yoktur. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerde en çok çıkan rakam 17 sefer ile 3 rakamı; en az çıkan rakamlar ise sıfır ve altı.

Haberin Devamı