Gazete Vatan Logo

MHRS Randevu Alma Online Muayene Bilgileri

MHRS randevu alma işlemleri internet ve telefon üzerinden yapılabilmektedir. MHRS randevu alma işlemleriniz için MHRS randevu alma adımlarını takip edebilirsiniz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olarak faaliyete geçirilen MHRS ile vatandaşlar randevu almakta ve aldıkları randevular sonrasında randevu günü ve saati ile birlikte sıra beklemeden tedavi olabilmektedir. Sağlık alanında devrim yaratan ve vatandaşlarıuzun kuyruklarda beklemekten kurtararak zamandan tasarruf etmelerini sağlayan MHRS ile sizler de rahat bir şekilde tedavi olabilirsiniz. Sunulan imkandan yararlanmak için online olarak randevunuzu alabilirsiniz. online olarak randevu almak için MHRS sistemine giriş yapmanız gerekir. Böylece sitedeki MHRS randevu almak bağlantıların takip ederek randevu almış demlenmesi tamamlayabilirsiniz.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Online olarak randevu alacak olan kişilerin bir defaya mahsus sisteme üye olması gerekir. Üye olurken tüm vatandaşların kendi kimlik bilgilerini girmesi ve özellikle T.C. kimlik numarası gibi bilgileri kesinlikle doğru bir şekilde sisteme aktarması gerekir. Böylece bundan sonraki tüm randevu işlemlerinizde kullanabileceğiniz bir üyeliğe sahip olacaksınız. Sahip olduğunuz bu üyelik üzerinden tüm MHRS randevu alma işlemlerini yapabileceğiniz gibi randevu iptal etme durumlarında da online olarak işlem yapabileceksiniz.

Haberin Devamı

MHRS randevu alma işlemleri internetin dışında telefon üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Telefon üzerinden randevu alacak kişilerin ilk olarak çağrı merkezini araması ve çıkacak olan kişi ile birlikte randevu işlemlerini tamamlaması gerekir. Çağrı merkezi temsilcisi size sırayla sorular yöneltecek ve bu sorulara cevap vermenizi isteyecektir. Sorulara nerede tedavi olacaksınız oraya uygun olarak cevap vermeniz ve son olarak uygun bir tarih ve saat belirlemeniz yeterlidir. Böylece gerek internet üzerinden gerekte telefon üzerinden randevu alma işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sağlık hizmetlerinde tüm sağlık kurumlarını kapsayan MHRS randevu alma işlemlerinde özellikle aile hekimi gibi küçük ölçekli yerlerde kuruma giderek oradan kurum içinde oluşturulan sıra sistemine dahil olmanız gerekir. Fakat özellikle nüfusu büyük ve Devlet hastaneleri için yapmanız gereken belirtildiği gibi randevu almaktır. Randevu işlemleri telefon hariç tamamen ücretsizdir.

Haberin Devamı