Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğrenci Girişi İle Not Sorgulama

E okul öğrenci girişi yapılarak not sorgulanabilmektedir. MEB e okul öğrenci girişi yapmak için öğrenci girişi bilgileriniz yeterli olacaktır. Detaylar haberimizde.

Öğrencilerin dersleri ile ilgili takip yapabilmesi ve özellikle not sorgulaması için MEB tarafından geliştirilen proje kapsamında e okul sistemi kurularak öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. Böylelikle online olarak e okul öğrenci girişi yapılarak, ders notlarının sorgulanması mümkün hale gelmiştir. Eğer siz de öğrenciyseniz ya da veliyseniz e okul öğrenci girişi yaparak bu konudaki takibi yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

MEB E okul öğrenci girişi Nasıl Yapılır?

E okul öğrenci girişi yapılabilmesi için ilgili e okul giriş sayfasına girilmelidir. İlgili sayfada yer alan e okul öğrenci girişi bölümüne öğrenci T.C. kimlik numarası ile okuldaki numarasının girilmesi gerekmektedir. Belirtilen bilgilerin girilmesinin ardından e okul öğrenci girişi sağlanacak ve öğrenci portalı ekranda açılacaktır. E okul öğrenci girişi sonrasında ekranda yer alan menü üzerinden istenilen işlemin yapılması mümkündür. MEB e okul öğrenci girişi için hangi platform üzerinden işlem yapılsa da belirtildiği gibi üyelik bilgilerinin bilinmesi yeterlidir.

Haberin Devamı

E Okul Not Sorgulama

E okul girişi sonrasında not sorgulamak için menü üzerinden not sorgulama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir. Not sorgulama bölümünde öğrencinin aldığı tüm dersler yayınlanmaktadır. İlgili derslere ait tüm yazılı notları detaylı olarak yer aldığı için e okul üzerinden ders notlarını öğrenmek ve açıklanan ders notlarını takip etmek oldukça kolaydır. Sistem ücretsiz olarak kullanıma sunulduğu için istenildiği zaman giriş yapılması ve ilgili hizmetlerden yararlanılması mümkündür.

Not sorgulama kadar devamsızlık sorgulama yapılması da mümkündür. MEBBİS’in bir modülü olarak hazırlanmış olan ve MEB tarafından prosedürleri hazırlanılarak kullanıma sunulan e okul, tüm bu konularda sizler için yeterli olacak ve istediğiniz bilgileri sunacaktır. Bu bakımdan okul ile ilgili olan işlemler ve öğrencilerin okuldaki bilgileri kolay bir şekilde erişilebilir duruma gelmiştir.

Haberin Devamı