Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Not Bilgisi Sorgulama

E okul not bilgisi sorgulama ile öğrencilerin notları öğrenilebilir. MEB e okul not bilgisi sorgulama hizmeti doğrultusunda sizler de çocuklarınızın not bilgisi sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz.

MEB tarafından oluşturulmuş olan e okul sitesi üzerimden e okul not bilgisi sorgulama gibi hizmetlersunulmaktadır. Öğrencilerin okuldaki durumları ile ilgili bilgi veren ilgili portal üzerinden sizler de e okul not bilgisi sorgulama yapabilirsiniz. E okul not bilgisi sorgulama konusunda sorun yaşayan ve e okul not bilgisi sorgulama yapamayan vatandaşlar, haberimizdeki e okul not bilgisi sorgulama adımlarını takip ederek kolay bir şekilde not bilgisine erişebilir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

E Okul Not Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?

E okul not bilgisi sorgulama yapmak için ilk olarak e okula giriş yapılması gerekmektedir. Giriş işlemi yapıldıktan sonra öğrencinin profil bilgileri ile birlikte işlem yapabileceğiniz menü ekranda yer alacaktır. Menü üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte tüm bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Bu bakımdan e okul not bilgisi sorgulama işlemleri için not bölümüne giriş yapmanızgerekmektedir. Not bilgisi sorgulama bu bölüm üzerinden yapılabildiği için istediğiniz zaman not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul ile ilgili not dışında bilgi alabileceğiniz hizmetlerden birisi de devamsızlıktır. Öğrencilerin hangi günlerde okula gidip gitmediği, e okul devamsızlık sorgulama bölümünden öğrenilebilmektedir. Öğrencilerin genelde ailelerinden sakladığı bu durum, e okul sayesinde kolayca takip edilebildiği için artık devamsızlık konusunda herhangi bir sorun yaşanması da mümkün olmayacaktır. Veliler tarafından yapılacak olan devamsızlık takibi ile birlikte öğrencinin toplam devamsızlık bilgisini de görebilmeniz mümkündür.

Okuldaki yönetici ve öğrenciler tarafından girilen bilgiler sayesinde öğrencilerin okuldaki tüm durumları belirtilen şekilde öğrenilebilmektedir. Eğer siz de bu konuda sorun yaşıyorsanız, e okul girişi yaparak belirtilen adımları takip edebilirsiniz. Böylece istediğiniz zaman devamsızlık, ders not bilgisi, davranış notları ve öğrencilerin okudukları kitaplar gibi detaylara erişim sağlayabilir ve sizler de bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı