Gazete Vatan Logo

Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor?

Masterchef Türkiye'nin 16 kişilik yeni kadrosu belli oldu. Bu akşam 2019 sezonu yarışmacıları Masterchef 2020 yarışmacıları ile bir araya geliyor. Masterchef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre kaç yaşında ve nereli? Masterchef 2019 Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? İşte Cemre Uyanık ile ilgili merak edilenler...

Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor?

Masterchef 2020'nin yarışmacı kadrosu belli oldu. 100 bin kişi arasından titizlikle seçilen ve oldukça zorlu aşamalardan ve elemelerden geçerek rakiplerini geride bırakan 16 kişi Masterchef ana kadrosuna seçildi. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak aşamalı eleme sistemi uygulandı. Bu elemelerden geçerek başarılı olan 16 Masterchef yarışmacısı bugün itibariyle büyük bir mücadele verecek. Masterchef'in 16 kişilik yeni kadrosu 2019 yılı Masterchef yarışmacılarıyla bir araya geliyor. 2019 Masterchef Şampiyonu Cemre de yeni kadro ile bir araya geliyor. Peki, Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre kaç yaşında ve nereli? Masterchef 2019 Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? İşte Cemre Uyanık ile ilgili merak edilenler...

MASTERCHEF 2019 ŞAMPİYONU CEMRE UYANIK KİMDİR?

MasterChef Cemre Uyanık, 1992 yılında doğdu. Cemre Uyanık 7 yaşından beri yemek yapıyor. Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı.

Haberin Devamı

MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.

Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı.

Masterchef 2019 sezonunda şampiyon oldu. Şampiyonluğun ardından Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Eğitimi'ne başladı. Aynı zamanda Survivor 2017 ünlüler takımında yer alan Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın BOA isimli yeni mekanında şef olarak çalışıyor.