Gazete Vatan Logo

KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı? 2018 KPSS lisans sınavı

KPSS sınavları için heyecan dorukta. İlk oturumu sona eren KPSS sınavının soruları ve cevapları yayınlandı mı? Peki 2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS soruları ve cevapları yayınlandı mı? 2018 KPSS lisans sınavı

2018 KPSS sınavının ilk oturumu sonrasında adaylar, KPSS sınav soruları ve cevapları için arayışa geçti. Peki KPSS sınavının soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

2018 KPSS sınavı soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. ÖSYM tarafından yayınlanacak olan KPSS soruları ve cevapları duyurulduğunda haberimizin içerğinde bulabilirsiniz.

KPSS NE ZAMAN? ÖSYM'DEN ÖNEMLİ DUYURU:

2018-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1. Oturum, 2. Oturum ve 3. Oturum Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

28 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı

DİKKAT!

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI