Gazete Vatan Logo

Konya mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’ya ne zaman gelecek, Cumhurbaşkanı Konya’da saat kaçta konuşacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Mevlana Meydanı’ndaki toplu açılış programında vatandaşlara seslenecek. Peki, Erdoğan Konya mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’ya ne zaman gelecek, Cumhurbaşkanı Konya’da saat kaçta konuşacak?

Konya mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’ya ne zaman gelecek, Cumhurbaşkanı Konya’da saat kaçta konuşacak?

Cumhurbaşkanı Konya ziyareti saat kaçta, Konya mitingi ne zaman? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Erdoğan Mevlana Meydanı'nda yapılacak törenle, çok sayıda kamu hizmetinin toplu açılışını gerçekleştirecek. Peki, Cumhurbaşkanı Konya’ya saat kaçta gelecek? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Konya mitingi saat kaçta?

Konya mitingi ne zaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman konuşacak?

ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir yatırımları ve Afşar Barajı ile yapımı tamamlanan diğer tesisler ve Eğiste Hadimi Viyadüğünün toplu açılış törenine katılmak üzere kentte gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak Konya Havalimanına indi. Erdoğan’ı burada kent protokolü karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alana gideceği otobüse binerken kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Cumhurbaşkanı, Konya Mevlana Meydanı’ndaki toplu açılış programında vatandaşlara seslenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da saat kaçta konuşacak?

ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni’ne katılacak. Erdoğan’ın programı saat 14.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın Konya porogramı saat 16.00'da SKM (Selçuklu Kongre Merkezi)'nde düzenlenecek İl Danışma Kurulu Toplantısıyla devam edecek.

Saat 18.00'de SKM'de gençlerle buluşacak olan Erdoğan düzenlenecek yemek programının ardından kentten ayrılacak.