Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 92. yeni bölümünde bıçaklanan Kader'e ne olacak?

Kırgın Çiçekler 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen Kırgın Çiçekler dizisinde Kader bıçaklanıyor, peki iyileşebilecek mi? Diğer yandan Meral'in sırrının öğrenip öğrenilemeyeceği merak konusu oldu. İşte Kırgın Çiçekler dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Kırgın Çiçekler 92. yeni bölümünde bıçaklanan Kader'e ne olacak?

Kırgın Çiçekler 92. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin gerilim dolu dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül ile Güney ayrılık noktasına gelir. Sadri Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. İşte Kırgın Çiçekler 92. yeni bölüm fragmanı...

KIRGIN ÇİÇEKLER 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser. Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ejder, Meral'in gerçek torun olmadığını açıklar. Zehra bütün planın bozulduğunu düşünerek Meral'i yüz üstü bırakır. Meral panikleyerek Kader'e gerçeği anlatmaya karar verir. Sadri, Ejder ve Macide'nin ilişkisini öğrenir. Eylül ve Büşra hiç beklemedikleri bir tehlikenin ortasında kalır.
Ali, Eylül'ü kurtarmak için kararlıdır. Çocuklar için endişelenen Feride ve Toprak büyük korku yaşar. Songül ve Güney arasında kriz büyür. Ciddi bir kavgaya tutuşurlar. Songül, Güney'i evden kovar.

Haberin Devamı