Gazete Vatan Logo

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta okullar yarın tatil mi? (11 Ocak2017 Çarşamba)

Kayseri, Kırşehir ve Sivas illerinde olumsuz hava şartlarından dolayı eğitime ara verilmişti. Öğrenciler Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta yarın da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki Kayseri, Kırşehir ve Sivas Valiliklerinden nasıl bir açıklama geldi?

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta okullar yarın tatil mi? (11 Ocak2017 Çarşamba)

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta okullar yarın tatil edilecek mi? Merakla beklenen tatil haberleri Kayseri, Kırşehir ve Sivas için de verilecek mi? Kayseri, Kırşehir ve Sivas Valiliklerinden gelen tatil açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAYSERİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'nin bazı ilçelerinde okullar 9 Ocak'ta tatil olmuştu. 11 Ocak Çarşamba günü de tatil edilip edilemeyeceği merak konusu oldu. Kayseri Valiliği'nden yarın için okulların tatil olacağıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

KIRŞEHİR'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kırşehir Valiliği'nden okulların yarın tatil olmasıyla ilgili bir duyuru yapılmadı. Eğitim ve öğretimin yarın Kırşehir'de devam edileceği öngörülüyor.

SİVAS'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas Valiliği Pazartesi günü eğitime bir gün ara vermişti. Yarın için ise kar tatili konusunda henğz bir açıklama yapılmadı.

"Sivas il merkezi ve merkeze bağlı köylerdeki okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü 1 gün tatil edilmiştir. Hamile ve engelliler de idari izinli sayılacaktır."

Haberin Devamı