Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 3 Haziran Cumartesi

Kanal D’nin 3 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı çocuk programı ile başlıyor ve ardından birbirinden renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en sevilen dizilerden olan Adı Efsane dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Tarık’ın kritik olan durumu değişiklik gösterecek mi? Fiko Kıvanç’ın suçlu olduğunu kanıtlayabilecek mi?

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 3 Haziran Cumartesi

Kanal D’nin 3 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Hemen ardından ise saat 08.00’da Macera Avcıları Afrika’da programı ile devam ediyor. Saat 09.30’da ise en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Kanal D ekranlarında olacak. Ünlülerin dünyasında yaşananları ve sosyal medyada meydana gelen olayları bu programdan öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise Asteriks ve Oburiks Görevimiz Kleopatra filmi ekranlarda olacak. Hemen ardından en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Eğer son bölümü kaçırdıysanız bu saatte ekran başına!

Saat 18.45’te ise Ana Haber Bülteni ekranlarda olacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son gelişmeleri, meydana gelen son olayları ayrıntılı olarak bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Akşam kuşağı ise saat 20.00’da adı gibi efsane olmaya yakın olan dizilerden Adı Efsane dizisi ile başlayacak. Bu hafta 19. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan dorukta! Tarık’ın durumu kritiktir ve herkes ondan iyi bir haber alabilmek için beklemektedir. Buna kimin sebep olduğu ise hala bilinmiyor. Fiko ise Kıvanç’ın suçlu olduğu düşünür ve Kıvanç’ı öldürüp öldürmeyeceğine karar vermektedir.

Haberin Devamı

Saat 23.30’da ise 19 programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Hemen ardından da saat 01.30’da sahurların vazgeçilmezi haline gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti programı yayınlanacak. Saat 03.45’te ise eski dizilerden olan Galip Derviş dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek.