Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

KANAL D’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümlerinden ile başlıyor ve sonrasında da birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici programlar ile gün boyu devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Adı Efsane isimli dizinin özetsiz yeni bölümü yer alıyor. KANAL D’nin 18 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

KANAL D’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin başrollerinde birbirlerine tamamıyla zıt olan karakterler yer alıyor ve bir süre sonra da ortak noktalarını bulunca hayatlarını değiştiriyorlar. Dizinin tekrar bölümünden sonra ise 07.00’da Sabah Haberleri canlı olarak ekranlara gelecek. Gündeme dair son gelişmeleri bu programdan takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da Hayat Şarkısı isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek. Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Burcu Biricik yer alıyor. Aynı köyde doğmuş ve büyümüş olan kan kardeşler arasındaki olaylar dizinin ana konusu olarak veriliyor. Küçükken nişanlandırılan iki genç büyüyüp tekrar karşılaşınca neler olacak? Diziden hemen sonra ise Evim Lokanta programının yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Birçok yeni yemek tarifini bu programdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

11.45’te ekranların en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Yaz’ın yeni bölümü Kanal D ekranlarında başlayacak. Yaz aylarında plajlara dolan ünlülerle ilgili son haberler ve ünlülerin dünyasındaki son gelişmeler ayrıntıları ile birlikte bu programda! Ardından ise Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

16.30’da ülkemizin en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek ve ardından da Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı saati başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan son olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek.

Bugünün akşam kuşağında ise Adı Efsane dizisinin özetsiz bölümü ekranlara gelecek. Sinan’ın mahalleye dönmesi ile birlikte dengeler değişiklik göstermiştir. Sinan, Reyhan’ın gençlik aşkı ve aynı zamanda da Naz’ın babasıdır. Dönmesi de geçmişin sıkıntılarını tekrar gün yüzüne çıkaracaktır.

Adı Efsane dizisinden hemen sonra ise İki Yalancı’nın tekrar bölümü ekranlara gelecek.

Haberin Devamı