Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

KANAL D’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Kalbim Ege’de Kaldı dizisi ile başlıyor ve sonrasında da birbirinden eğlenceli programlar ile gün boyu devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. 2. Devre olarak tekrardan ekranlara dönen dizide heyecan bitmiyor! KANAL D’nin 11 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

KANAL D’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizinin başrollerinde birbirlerine tamamı ile zıt olan karakterler yer alıyor ve bir süre sonra ortak noktalarını bularak hayatlarını değiştiriyorlar. Kalbim Ege’de Kaldı sonra ise Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak. Cevahir bu sefer neler yapacak?

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da Hayat Şarkısı isimli dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu yer alıyor. Aynı köyde doğup büyümüş olan kan kardeşler arasındaki olaylar anlatılıyor. Diziden hemen sonra ise Evim Lokanta programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Merak ettiğiniz yemek tariflerini bu programdan öğrenebilirsiniz.

11.45’te ekranların en çok izlenen magazin programlarından birisi olan Magazin D Yaz’ın yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Yazın tatile kaçan ünlüler hakkında merak ettikleriniz bu programda! Ayrıca son trendleri de bu programdan takip edebilirsiniz. Ardından ise Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Haberin Devamı

16.30’da ülkemizin en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin eski bölümlerinden birisi başlayacak ve ardından da Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı saati ekranlara gelecek. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen son gelişmelerin ayrıntıları bu haber kuşağında ekranlara gelecek.

Bugünün akşam kuşağında ise adı gibi efsane sayılan dizilerden olan Adı Efsane dizisinin yeni bölümü yer alacak. Dizinin bu bölümünde eski defterler açılıyor ve olaylar daha da karışık bir hal alıyor. Sibel ile Fiko sonunda yüzleşiyor.

Adı Efsane dizisinden hemen sonra ise sevilen dizi Yalan Dünya’nın eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.