Gazete Vatan Logo

Kadın dizisi 7. yeni bölümde Bahar telefona ulaşacak mı?

Kadın dizisi 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox'ta Salı akşamları ekrana gelen Kadın'da Sarp'ın telefonunun kimin eline geçeceği merak ediliyor. Bahar mı Hatice mi? İşte Kadın dizisinde bu akşam yaşanacak olaylar...

Kadın dizisi 7. yeni bölümde Bahar telefona ulaşacak mı?

Kadın dizisi 7. yeni bölümüyle bu akşam Fox'ta izlenebilecek. Yine heyecanlı olayların yaşanacağı Kadın'da Enver amacına ulaşabilecek mi? Tüm soruların cevapları bu akşam yayınlanan Kadın dizisinde olacak.

KADIN 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Enver, Sarp’ın telefonunun Şirin’de olmasının şokunu hala atlatamamışken telefonda Şirin’in vapurdaki görüntülerini de görünce yıkılır. Hatice’nin hastaneden taburcu olmasının ardından her şey eski haline döner. Şirin’in tüm davranışlarını alttan alan Hatice, Şirin’in isteği üzerine Enver’den Sarp’ın telefonunu almaya çalışır. Ama Enver, çoktan telefonu Bahar’a göndermiştir. Hatice telefonda Bahar’ın görmemesi gereken şeyler olduğunu düşünerek telefonun peşine düşer. Bunun üzerine telefona ilk ulaşan Bahar mı, yoksa Hatice mi olacaktır?

KADIN 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin'in öldüğünü düşünen Hatice, yolun sonuna geldiğini düşünür. Ama Hatice verdiği kararda Şirin kadar şanslı olacak mıdır? Bahar olup bitene anlam veremediği için Enver’i arar ve Hatice’ye ulaşmaya çalışır. Enver, Bahar’a hiçbir şey anlatmamakta kararlı olsa da Bahar bir şekilde Hatice ile Şirin’in hastanede olduğunu öğrenir. Hatice’yi görmek için hastaneye giden Bahar, Jale’nin yardımıyla Hatice’yi ziyaret eder. Tüm olup bitenden habersiz olan Enver’in ise, Şirin’in odasında bulduğu şeyden sonra kafası iyice karışacak ve Şirin’e karşı olan şüphesi giderek artacaktır.

Haberin Devamı