Gazete Vatan Logo

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet dolu anlar! Etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından...

İstanbul'da Kadıköy- Tavşantepe metrosunda korku dolu anlar yaşandı. Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda bir erkek elindeki bıçakla bir kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. İstanbul Emniyet'inden ise metroda korku salan saldırgan hakkında son dakika açıklaması geldi...

Kadıköy- Tavşantepe metrosunda vatandaşları dehşete düşüren anlar yaşandı. Kadıköy yönüne doğru ilerleyen Metro, Bostancı Durağında beklediği sırada, bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Elinde bıçak olan erkek, etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından vagondan indi. Daha sonra küfürler ederek tekrar vagona binen kişi, elindeki bıçağı tartıştığı kadına doğru sallayarak, yanına çağırdı ve küfürler eşliğinde "Suratını keserim senin" diye bağırdı. Saldırgan daha sonra vagon kapılarının kapanmasıyla gözden kaydoldu. O anlar trende bulunan diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

BAŞSAVCILIK: DERHAL SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dün akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırganla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayla ilgili derhal soruşturma başlatıldığı ve yakalanan şüpheli E.Y.'nin bugün itibariyle adliyeye getirileceği belirtildi.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan dehşet saçtı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada "24 Kasım 2021 günü bir erkek şahsın Kadıköy-Tavşantepe hattındaki metroda elinde bıçakla kadınlara yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği şeklindeki eylemin metroda bulunan bir vatandaş tarafından kameraya çekilip sosyal medyada paylaşıldığının görülmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılarak ilgili kolluk birimine şüphelinin yakalanması ve diğer delillerin toplanması yönünde talimat verilmiştir" denildi.

Haberin Devamı

"MAĞDURLARIN KORUNMALARI YÖNÜNDE GEREKLİ TEDBİRLER DE ALINMAKTADIR"
Aynı gün kimliği belirlenip yakalanan şüpheli E.Y.'nin Başsavcılığın talimatıyla gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şüphelinin olayda kullandığı bıçağın da arama sonucunda ele geçirildiği vurgulandı. Açıklamada, "Soruşturmamız kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkmasını sağlayacak deliller süratle toplanmakta olup, ayrıca eyleme maruz kalan mağdurların korunmaları yönünde gerekli tedbirler de alınmaktadır. Şüpheli bugün itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edilecek ve hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haberin Devamı


DEHŞETİ YAŞAYAN KADIN İLK KEZ KONUŞTU
Kadıköy- Tavşantepe metrosunda bıçaklı kişinin tehditler savurduğu kadın açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki Senanur Damgacı, "Tekvandocuyum. Kendime güvendim ama o sırada çok korktuk" dedi.

İstanbul Kadıköy Tavşantepe durağında metro içerisinde elindeki bıçakla bir kadına saldıran ve hakaretlerde bulunup tehditler savuran saldırgan gece yarısı evinde yakalanıp gözaltına alındı. 20’ye yakın suç kaydı bulunan şehir eşkıyasının metro içerisinde maske takmadığı için saldırdığı kadının kendisini uyarması üzerine olayın yaşandığı öğrenildi.

Metroda yaşanan dehşetin ardından ilk kez konuşlan Senanur Damgacı annesiyle yolculuk ettiğini belirtti. 26 yaşındaki Damgacı, "Tekvandocuyum. Kendime güvendim ama o sırada çok korktuk" dedi.

SALDIRGAN YAKALANDI
Kadıköy Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek elindeki bıçakla kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Şüpheli E.Y., İstanbul'da yakalandı. E.Y.'nin 20 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan yakalandı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.

İstanbul Emniyet'inden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "24.11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır.

Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir.

Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir.

Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde (20) adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır."