Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı ne zaman, Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? Toplantı kararları bugün mü açıklanacak?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ilk kez katılımıyla bugün toplanacak. Döviz kurundaki hareketlilik, fahiş fiyatlar ve stokçularla mücadelenin ana gündem konusu olduğu toplantıda asgari ücret görüşmelerinde gelinen aşama ve koronavirüste son durum ele alınacak.

Kabine toplantısı ne zaman, Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? Toplantı kararları bugün mü açıklanacak?

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Ekonomi başta olmak üzere toplantıda bir çok konu masaya yatırılacak.  Peki, Kabine toplantısı ne zaman, Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? Toplantı kararları bugün mü açıklanacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kabinesi toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 8 Aralık Çarşamba günü Beştepe’de bugün 15.00 civarında gerçekleşecek.

KABİNE TOPLANTISINDA ELE ALINACAK KONULAR

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ilk kabine toplantısı olacak. Toplantıda, döviz kurlarında yaşanan hareketlilik değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık üzerinde durduğu stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamaları da masaya yatırılacak. Yeni asgari ücret görüşmelerindeki son durum kabinin gündem olacak.

Türkiye’de görülmeyen "Omicron varyantı" ile ilgili tedbirler de masada olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısında alınan kararları millete sesleniş konuşmasında vatandaşlara açıklayacak.

Haberin Devamı