Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı ne zaman? 20 Nisan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yasak için ulasa seslenecek mi?

Kabine toplantısı ne zaman? sorusu 23 Nisan sokağa çıkma yasağının kabinede konuşulacağı iddialarından sonra yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 24 Nisan'da başlayacak Ramazan ayı için alınacak önlemler merak ediliyor, bu hafta sokağa çıkma yasağının kaç gün olacağı araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, corona virüsü tedbirleri kapsamında bugün dördüncü kez telekonferans yöntemiyle toplanıyor. 20 Nisan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası ulasa seslenecek mi?

Kabine toplantısı ne zaman? 20 Nisan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yasak için ulasa seslenecek mi?

20 Nisan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası ulasa seslenecek mi? sorusu milyonlarca vatandaş tarafından arama motorları üzerinden araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında dördüncü kez telekonferans yöntemiyle toplanırken, gündem koronavirüsle mücadelede gelinen son durum değerlendirmesi ve yeni tedbirler olacak. Toplantı konusunda en merak edilen soru ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mda sokağa çıkma yasağının olup, olmayacağı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya, çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul’daki Huber Köşkü’nden katılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Bakanlar kurulu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçecek ve ulusa sesleniş konuşması yapacak. Son dakika açıklamaları haberimiz içerisine eklenecektir.

Haberin Devamı

23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı olacağı yönünde yapılan paylaşımlar üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta açıklama yapılmıştı. İşte o açıklama:

“Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından I·çis¸leri Bakanlıgˆınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokagˆa çıkma yasagˆı uygulanacagˆına ilis¸kin iddialarda bulunulmus¸tur.

Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Vatandaşlarımızın bu konularla ilgili olarak resmî makamlarca yapılacak açıklamalara itibar etmeleri gerekmekte olup, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar bas¸latılmıs¸tır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”