Gazete Vatan Logo

İstanbul'a kar yağacak mı? Ocak ayında kar yağışı var mı? İşte beklenen yağış tarihi

Kış aylarında olması beklenen yağışlar henüz etkili olmadı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Kar yağışı bir yana yağmur bile çok az bir bölgede kendini gösterdi. Peki İstanbul'a kar yağacak mı? Ocak ayında kar yağışı var mı? İşte İstanbul kar yağışının beklendiği tarih...

İstanbul'a kar yağacak mı? Ocak ayında kar yağışı var mı? İşte beklenen yağış tarihi

Kar yağışı bekleniyor ancak sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Kış mevsiminde uzunca bir süre geçmesine rağmen kar kendini göstermedi. Yağmur yağışı bile çok az bir bölgede etkili olmdu. Ocak ayı sonu için pek çok uzman umutlu konuşuyor. Peki Ocak ayında İstanbul'da kar yağacak mı? İşte kar yağışı için beklenen tarih...

OCAK AYINDA İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'a yılın ilk kar yağışı Ocak ayı sonlarında bekleniyor. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasına dikkat çekilirken hava sıcaklıklarının 27-28-29 Ocak tarihleri arasında ciddi anlamda soğuması bekleniyor.

İSTANBUL'DA ÖNÜMÜZDEKİ 5 GÜN HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da 20 Ocak tarihinde parçalı bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken akşam saatlerinde il genelinde yağmur geçişi olması bekleniyor.

Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığının en yüksek 15 derece seviyelerinde olması bekleniyor. Hafta sonu İstanbul'da yağış beklenmiyor.

Haberin Devamı