Gazete Vatan Logo

İŞKUR ilan ettti! 6 Mayıs’ta sona erecek…

Binlerce kişi bekliyordu. İŞKUR üzerinden ilan edildi. İş arayanların gözü kulağı oradaydı. Pamukkale Belediyesi vasıflı ve vasıfsız 50 personel alacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Beden işçi statüsünde yapılacak olan alımlarda KPSS şartı da aranmayacak. Pamukkale Belediyesi personel alımı detayları haberimizde….

İŞKUR ilan ettti! 6 Mayıs’ta sona erecek…

Pamukkale Belediyesine KPSS şartsız 50 personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda personel alımı şartları ve başvuru tarihleri de belirtildi. Pamukkale Belediyesi, KPSS şartsız alınacak personel alımı ilanından adaylardan istenilen şartlar da belirtildi. Adayların başvuruları 4 Mayıs ila 6 Mayıs tarihinde yapması gerekiyor. İşte detaylar….

PAMUKKALE BELEDİYESİ MÜRACAAT YERİ VE KOŞULLARI

Pamukkale Belediyesi, yayımlamış olduğu personel alım ilanında, müracaat koşullarını belirtti. 50 personel alımı yapacak olan belediyeye başvuruda bulunmak isteyen adayların müracaat koşulları "Sağlık problemi olmayan, belediyemize ait park bahçe işlerinde çalışacak, vasıfsız personel aramaktayız" şeklinde ifade edildi.

Yayımlanan ilanda görüşme ve mülakat bilgilerine de yer verildi. Başvuruda bulunan adaylar için görüşme ve mülakat bilgileri şu şekilde:

Yer: 15 Mayıs Mah. 1070 Sok. No:1 K:7 Pamukkale / Denizli
Tarih: 06.05.2020 Saat: 15.30

BELEDİYE 50 PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Vasıflı vasıfsız 50 personel alımı yapacak olan Pamukkale Belediyesi'nin yayımlamış olduğu ilan metnine ulaşmak için TIKLAYIN

Haberin Devamı