Gazete Vatan Logo

IMEI sorgulama işlemini BTK online hizmeti üzerinden yapabilirsiniz!

Türkiye’de akıllı cihaz ürünlerinde meydana gelen güvenlik sorunları nedeniyle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından online IMEI sorgulama hizmeti sunuluyor. Türkiye genelindeki tüm akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar modelleri için online IMEI sorgulama hizmeti kullanılıyor. Online IMEI sorgulama hizmeti vatandaşlar tarafından tamamen ücretsiz olarak e-Devlet Kapısı’ndan kimlik doğrulama olmadan kullanılabiliyor.

IMEI sorgulama işlemini BTK online hizmeti üzerinden yapabilirsiniz!

Modern yüzyıl Türkiye’sinde artık son derece pratik ve kolay bir şekilde internet erişimini gerçekleştirebilen insanlar, internet üzerinde yaşamının her alanında kendisine çok önemli kolaylıklar ve fırsatlar sunacak niteliklerdeki dijital hizmet çözümlerine oldukça yoğun ve sık bir şekilde ilgi gösteriyor. Bu kapsamda da günümüz modern yüzyıl dünyasında mobil akıllı cihazlar insanlara bu fırsatı ve avantajı sunuyor. Ancak mobil akıllı cihaz ürünlerine yönelik olarak son dönemlerde meydana gelen güvenlik eksiklikleri dolayısı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından internet ortamı üzerinde online IMEI sorgulama hizmeti sunulmaya başlandı. Bu şekilde Türkiye’de mobil akıllı cihaz kullanıcılarının son derece pratik ve kolay bir şekilde akıllı cihazlarına ilişkin olarak güncel ve ayrıntılı IMEI numarası kayıt bilgilerini öğrenebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

IMEI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her geçen gün hızla gelişen modern teknolojiler aracılığı ile yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa internet ortamın erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan dijital hizmet çözümlerini her ihtiyaç duyduklarında son derece pratik bir şekilde kullanabilme şansına sahip olabiliyor. Bu şekilde insanların yaşamlarının her alanında karşı karşıya kaldığı ihtiyaçlarında aktif şekilde kullanıyor olması dolayısı ile internet üzerinde bu alanda oldukça geniş kapsamlı dijital hizmet çözümlerinin insanlara sunulmasına neden oluyor. Bu çerçevede de elektronik ortam üzerinde yer alan online IMEI sorgulama hizmetleri Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hizmete açıldı. Vatandaşların son derece yoğun ve sık bir şekilde ilgi göstermekte olduğu başlıca dijital kamu hizmet uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Elektronik platform üzerinde yer alan dijital IMEI sorgulama uygulaması 7 gün 24 saat tüm vatandaşlar tarafından son derece pratik ve kolay bir şekilde kullanılıyor. Bu neden ile de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde artık mobil akıllı cihaz sektörü içerisinde akıllı cihaz ticareti gerçekleştirecek veya akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar kullanıcıları tarafından internet üzerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sunulmuş olan online IMEI sorgulama isimli uygulama son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde her geçen gün son derece yoğun şekilde ilgi görmekte olan mobil akıllı cihaz teknolojileri dolayısı ile Türkiye’de sektörel alanda bazı sorunlar tüketicilere çok ciddi mağduriyetler yaşatıyor.

Haberin Devamı

Günümüzde bu alanda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sunulmuş olan ve tamamen ücretsiz şekilde günün her saatinde kolay bir şekilde kullanılabilmekte olunan online IMEI sorgulama uygulaması son dönemlerde yoğun şekilde ilgi görüyor. Türkiye’de ithal edilen veya Türkiye’de üretilen akıllı mobil cihazların IMEI numaralarının tüm kayıt bilgileri BTK bünyesinde bulunurken, tüketici internet üzerinde yer alan ve e-Devlet Kapısı üzerinden kullanılabilmekte olunan online BTK IMEI sorgulama ekranı aracılığıyla akıllı mobil ürünlerin IMEI numarası kayıt bilgilerine dakikalar içerisinde ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı