Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunun takibi için online uygulama internette yer alıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbullulara online İBB trafik durumu hizmeti geldi. Ücretsiz ve üyeliksiz olarak kullanılabilen online İBB trafik durumu uygulaması internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. İstanbullular, İBB trafik durumu uygulamasından İstanbul geneline ilişkin anlık trafik bilgisi alabiliyor.

İBB trafik durumunun takibi için online uygulama internette yer alıyor!

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri çerçevesinde artık insanlar son derece pratik bir şekilde yaşamlarının her alanında internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Özellikle de internet hizmetlerinin insanların yaşamlarının her alanında gerçekleştireceği işlemler konusunda önemli kolaylıklar sağlaması veya çok önemli yeni nesil olanaklardan faydalanabilmesine yardımcı olması nedeni ile oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Bu noktada İstanbul büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından da internet ortamı üzerinde online İBB trafik durumu uygulaması ile İstanbul trafik sorununa çözüm oluşturulabilmesi amaçlanıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Modern yüzyıl Türkiye’sinde artık vatandaşların yaşamlarının her alanında son derece pratik bir şekilde internet ortamına erişim imkanına sahip olabilmesi nedeni ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından vatandaşların İstanbul trafik sorununa çözüm oluşturulabilmesi hedefi doğrultusunda İBB trafik durumu isimli uygulama hizmeti elektronik ortam üzerinden hizmete açıldı. İnternet ortamı üzerinde yer alan ve 7 gün 24 saat tüm vatandaşlar tarafından herhangi bir üyelik gerçekleştirilmesine gerek olmadan ve tamamen ücretsiz şekilde kullanılabilmekte olunan online İBB trafik durumu isimli uygulama son dönemlerde oldukça yoğun ve sık bir şekilde ilgi görüyor.

Haberin Devamı

İstanbul genelinde günlük yaşantı içerisinde trafik yoğunluğu insanlar açısından oldukça ciddi sorunlar meydana getiriyor. Özellikle de İstanbulluların günlük yaşantıları içerisinde ulaşım ihtiyaçlarını oldukça düşük kalitelerde ve en önemlisi de oldukça gecikmeli ve aksamalı olacak şekilde karşılayabilme durumu ile karşı karşıya kalması sebebi ile çok ciddi sorunlar yaratıyor ve yaşam kalitesini önemli ölçüde düşürüyor. Bu noktada günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinin ve hatta dünyanın en önemli metropolü olan İstanbul’da meydana gelen ve çok uzun yıllardır sürmekte olan trafik yoğunluğu ve beraberinde meydana gelen sorunların çözümünün sağlanabilmesi amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından online İBB trafik durumu uygulaması hizmetleri sunulmaya başlandı. İnternet üzerinde yer alan ve tüm İstanbullular tarafından son derece pratik ve kolay bir şekilde kullanılabilmekte olan online bir uygulama olmasının yanı sıra resmi bir uygulama olması alınan bilgilerin güncelliği ve güvenirliliği açısından çok önemlidir.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete açılan online İBB trafik durumu isimli uygulama, internet erişiminin gerçekleştirilebildiği her noktadan son derece pratik ve kolay bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de İBB trafik durumu isimli uygulamanın mobil cihaz uyumluluğunun bulunuyor olması sayesinde vatandaşlar son derece pratik bir şekilde kullanabilme şansına sahip olabiliyor. İleri nesil 21.yüzyıl teknolojileri çerçevesinde yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, mobil cihazları ile internet erişimini gerçekleştirebildiği her noktadan birkaç dakika içerisinde online İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak, İstanbul genelinde meydana gelen anlık trafik durumu hakkında gerçek zamanlı olarak bilgi edinebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı