Gazete Vatan Logo

İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar

Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetimine tepki gösterdi. Kurum, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar

Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle; Bizim bir hayalimiz var. Ancak samimi hayaller muradına kavuşur. Şimdi bu hayalleri gerçekleştirmek için yarın son gün.

Öyle bir İstanbul hayal ediyoruz ki İstanbul'un artık çilesi bitsin. Arnavutköy'ün otobüsü yok. Bunlar bihaber. İlgilenmediler. Öyle bir İstanbul istiyoruz ki sokakları güven ve huzurla dolsun. Gençleri geleceğe umutla baksın. Size söz veriyoruz; Biz İstanbulumuzu asla ve asla kaderimize terk etmeyeceğiz. Milletimizin yanında olacağız. Bu söz eser adamların sözüdür. Bu söz sağlam adamların sözüdür. Bu söz Murat Kurum sözüdür. Bu söz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sözüdür.

Bu şehri depreme hazırlayacağız' dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama depreme ayırdıkları bütçenin 2 katını verdiler. O algı siyasetiyle 5 yıldır koca İstanbul'u meşgul ediyorlar. Ulaşım sorununu çözeceğiz' dediler, 5 yıldır çileye dönüştürdüler. Bu aziz milletin kaynaklarını çarçur ettiler.

Biz deprem bölgesinde çalışırken bunlar balya balya paralar dağıttılar.

Haberin Devamı

İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbula tek bir çivi çakmadılar

Bu millet kendini unutanlara kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak.

Sen İstanbul'u kara kışa teslim edip, balıkçıda büyükelçiyle yemek yerken biz yuva yapıyorduk. Sen genel başkanını devirmek için gizli gizli toplantılar yaparken biz İstanbul'a yatırım yapıyorduk.

GÜNGÖREN'DE HALKA SESLENDİ

Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle; Biz onların savurduğu paraları İstanbul'un projelerinde kullanacağız. İstanbul'un kaybettiği yılların hesabını yarın sandıkta soracağız.

İstanbul'un hakkını vereceğiz. 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler.

Gelin yarın hep birlikte İstanbul'un geleceğine sahip çıkalım. Haydi İstanbul şehrine oy ver.