Gazete Vatan Logo

Hamile kadın iki çocuğunu öldürüp terastan atladı

Oğlu Mustafa (4) ile kızı Ayşe’yi (2) bıçaklayarak öldüren 3,5 aylık hamile Özlem Karaçalıoğlu, “Kayınvalidemden şiddet görüyordum” diye not bıraktı.

Hamile kadın iki çocuğunu öldürüp terastan atladı

Gaziantep’te meydana gelen olay şöyle gelişti: 23 yaşındaki Özlem Karaçalıoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta memuru olan eşi Cuma Karaçalıoğlu (29) gece nöbetindeyken, alt katta kalan kayınvalidesinin yanına indi. Burada, gelin-kaynana belirlenemeyen nedenle tartıştı. Özlem Karaçalıoğlu, tartışmanın ardından çocukları Ayşe ve Mustafa’yı da yanına alarak tekrar üst kata çıktı, kapıyı kilitledi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Özlem Karaçalıoğlu, 2 sayfalık intihar mektubu yazdıktan sonra, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla çocuklarını vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Balkondan atladı

Gecenin ilerleyen saatlerinde işten dönen Cuma Karaçalıoğlu, kapının kilitli olduğunu gördü. Zili çalmasına karşın eşi açmayınca, kapıyı kırıp içeri girdi. Bu sırada Özlem Karaçalıoğlu, evin balkonuna çıkıp, kendini boşluğa bıraktı. Çocuklarını kanlar içinde bulan Cuma Karaçalıoğlu, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, çocukların öldüğünü belirledi. Kolu kırılan hamile Özlem Karaçalıoğlu ise Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Özlem Karaçalıoğlu’nun çocuklarını öldürdükten sonra cesetlerin yanında intihar mektubu yazarak yaklaşık bir saat boyunca eşini beklediği, Cuma Karaçalıoğlu’nun gelmesiyle birlikte de evin balkonundan atladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Beni hep dövüyordu

Mektubunda, aynı zamanda halası olan kayınvalidesinin evlendiğinden beri kendisine şiddet uyguladığını, gelini olarak görmediğini ileri süren Özlem Karaçalıoğlu, “Kaynanam evlendiğimden bu yana bana şiddet uyguluyor. Her zaman kocama karşı beni karaladı. Ben haklılığımı hiçbir zaman kanıtlayamadım. Artık dayanamıyorum. Bu yüzden canıma kıyacağım. Başta kaynanam olmak üzere hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum” diye yazdığı belirtildi. Özlem Karaçalıoğlu, tedavisinin ardından taburcu edilip, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘Sarıl baba diyordun kızım, işte sarılıyorum’
Anneleri tarafından öldürülen iki kardeş için Yeniyapan Mahallesi camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törende çocukların babası Cuma Karaçalıoğlu tabuta sarılarak, bana ‘Sarıl baba’ diyordun sarıldım, abin dövünce bana haber verecektin. ‘İşe ben de gideyim’ diyordun bilsem seni götürmez miydim Ayşem? Meleğim mekanın cennet olsun, ardından ben de geleceğim diyerek gözyaşı döktü. Cuma Karaçalıoğlu’nun sözleri yürekleri dağladı. Cenazelerin başından ayrılmayan çocukların dedesi Yaşar Karaçalıoğlu ise yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdu.

Haberin Devamı