Gazete Vatan Logo

Haddinizi bilin!

Meclis berberinde ‘’Bayram tıraşı’’ sırasında ‘Ergenekon kavgası’’ çıktı

AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile DYP Trabzon eski milletvekili Mehmet Çakıroğlu, CHP’nin yeni Genel Sekreteri Süheyl Batum’a “Ergenekoncu” deyince, CHP Sivas eski milletvekili Mahmut Işık müdahalede bulundu ve tartışma çıktı.

GAZETEPORT’un edindiği bilgiye göre, Meclis’te milletvekillerinin sık uğrak yeri olan berber salonunda AKP’li Üstün ve Çakıroğlu tıraş olurken üçüncü koltukta bulunan CHP’li Işık da berberle sohbete başladı. Berber, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk’taki kurban pazarı ziyareti sırasında silahların patlayıp, boş kovanların Genel Sekreter Batum’un yanına düştüğünü hatırlattı.

‘’HADDİNİZİ BİLİN’’

Bu sırada Çakıroğlu lafa girip Batum’u kastederek “Olmamıştır, kendisi öyle göstermiştir’’ dedi. AKP’li Üstün de “ O adam zaten Ergenekoncu ‘’ diyerek laf attı. Bunun üzerine. CHP’li Işık ‘’Haddinizi bilin.Türkiye’nin ana muhalefet partisinin ikinci adamından söz ediyorsunuz‘’ diye tepki gösterdi.

Üstün’ün ‘’Ergenekoncuyu savunma’’ sözleri tartışmayı alevlendirdi. Işık da ‘’ Ülkesini savunmak Ergenekonculuk ise ben de Ergenekoncuyum. Ayıp ediyorsunuz’’ dedi.
Üstün, “Ben şaka yapıyordum” diyerek ortamı yumuşatırken Işık da ‘’Siz ortada yokken ben de bu koltuklarda oturdum’’ diyerek berberden ayrıldı. CHP’li Işık daha sonra Genel Merkez’e giderek durumu Genel Sekreter Batum’a da aktardı. Batum, Çakıroğlu’nu tanımadığını ancak yaşananlara üzüldüğünü belirtip ‘’Gerekirse tazminat davası da açarım’’ dedi. (GAZETEPORT)

Haberin Devamı