Gazete Vatan Logo

GSS Ve Bağkur Borçlarına Online Tahsilat Uygulaması

GSS borç sorgulama için internet üzerinden işlem yapılacak hizmetler sunulurken, ayrıca tüm BağkurlularBağkur borç sorgulama yaparak borçlarını öğrenebilirler. SGK borç ödeme detaylarına bakalım.

GSS Ve Bağkur Borçlarına Online Tahsilat Uygulaması

Bağkur borç sorgulama işlemlerini yapmak isteyen kişilerin yapması gereken işlemler uygulamaların yürürlüğe girmesi ile birlikte belirtilirken yapılan açıklamalarda vatandaşların Bağkur borç sorgulama için e devlet kapısı üyeliğine sahip olması gerektiği ifade edildi.

GSS BORÇ SORGULAMA

SGK BORÇ SORGULAMA

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA

SGK HİZMET SORGULAMA

Bağkur borç sorgulama işlemleri için takip edilmesi gereken adımlar ise şöyle;

1. Bağkur borç sorgulama için e devlet kapısı ekranına giriş

2. Giriş sonrasında SGK hizmetleri listesinden Bağkur borç sorgulama seçimi (4B hizmet dökümü)

3. Bağkur borç sorgulama sonuçlarının incelenmesi

Bağkur borç sorgulama işlemleri için belirtilen adımların takip edilmesi yeterli olacaktır. Bu sayede tüm 4B’li olan Bağkur sigortalılar borç durumlarını ve sigorta takibini yapabilecektir.

Bağkur Borç Ödeme

Bağkur borç sorgulama yapan vatandaşlar aynı zamanda borçlarını online olarak ödeyebilecek. Bu konuda yapılacak olan işlemlerde borç dökümü alındıktan sonra ekranda yazan ödeme adımlarını takip edilmesi gerekmektedir. Ödeme konusunda web tahsilat servisi üzerine aktarım sağlanacaktır. Web tahsilat servisi üzerinden yapılacak olan Bağkur borç ödeme işlemlerinde vatandaşların kredi kartları üzerinden ücreti ödemesi mümkündür. Fakat web tahsilat ödeme sistemi tarafından Bağkur borç ödeme işlemlerinde kart dışında başka bir ödeme yöntemi kabul edilmemektedir.

Haberin Devamı

GSS Borç Sorgulama

Genel Sağlık Sigortası için bilgi almak isteyen vatandaşların yararlanabileceği hizmetlerin hazırlandığı açıklanırken, ilgili uygulamalar e devlet kapısı üzerinden hizmet sunulmuş durumda. Vatandaşların e devlet kapsısı girişyaparakulaşabileceği hizmetler sayesinde her zaman için GSS’nin güncel durumu hakkında bilgi almak mümkündür. Bu açıdan kolay bir şekilde GSS borç sorgulama yapılarak borçlar hakkında bilgi alınabilmektedir. Üstelik yapılan açıklamalarda GSS borç sorgulama sonrasında ödeme işlemlerinin de yapılması mümkündür. Bu açıdan GSS’ye dahil edilen tüm vatandaşların hizmetleri kullanarak online olarak bilgi sağlama imkanı yaratılmıştır. Hizmetlerden herhangi bir işlem ücreti de alınmamaktadır.

Haberin Devamı