Gazete Vatan Logo

Gaziler Günü mesajı 2022 resimli kutlama sözleri! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları kısa, uzun, anlamlı, duygulu, en güzel resimli seçenekleri!

19 Eylül Gaziler Günü mesajları ve sözleri için yapılan aramalar arttı. Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle anılırken, canlarını bu yurt için feda etmek için yaralanan ve gazilik alan vatandaşlarımızın gününü kutlamak için 19 Eylül kısa, uzun, anlamlı, duygulu en güzel gaziler günü mesajları derledik.

Gaziler Günü mesajı 2022 resimli kutlama sözleri! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları kısa, uzun, anlamlı, duygulu, en güzel resimli seçenekleri!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarını korumak ve güvenliğini sağlamak görevi ile harpte veya Devletin bekasını hedef alan terör örgütlerine karşı yurtiçi ve yurtdışı mücadelede her çeşit düşman veya terörist silahlarının tesiriyle veya harp bölgesindeki harekât ve hizmetler sırasında, bu harekat ve hizmetlerin sebep ve tesiriyle yaralanarak tedavileri sonucunda sakatlığı rapor ile kesinleşenleri ifade etmek için kullanılan gazilik unvanı ilk kez Sakarya Zaferi sonrası 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilmesiyle başlandı. Sakarya Zaferi’nden sonra her yıl 19 Eylül, hayatını kaybeden ve vatanı uğruna bedel ödeyen tüm gaziler için bir gurur kaynağı olarak 'Gaziler Günü' olarak kutlanmaya başlamıştır. Biz başta Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve diğer gazilerin gününü kutlamak için Gaziler Günü mesajları resimli kutlu olsun sözleri derledik. İşte 19 Eylül kısa, uzun, anlamlı, duygulu en güzel gaziler günü mesajları…

Haberin Devamı

Gaziler Günü mesajları resimli kutlu olsun sözleri!

Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz.

Gazi, vatan sevgisinin sembolüdür. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir.

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! Saygı ve şükranlarımızla…

Her büyük meydan muharebesinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur.

“Gazilik ömür boyu taşınacak bir şereftir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı uğruna mücadele eden gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

Gazi oldum arkadaşlar, Bedel lazımdı ey dostlar, Kutsalları hep korudular, Bizden önceki gazi ordular...

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

“Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de “yaşarken alınabilecek en yüce paye” olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin #GazilerGünü'nü en içten dileklerimle kutluyorum...”

Haberin Devamı

Gaziler şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

“Ülkemizin bağımsızlığı ve varlığı için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz. #GazilerGünü”

“Vatanın kurtarılmasında büyük rol alan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm Gazilerimizin 19 Eylül #GazilerGünü kutlu olsun. Bu topraklar sizlere çok şey borçlu.”

“Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun.”