Gazete Vatan Logo

Gazeteciden stajyer kıza rezalet hareket! Ellerini tutup okşadı, flaş karar

Antalya'da rezalet bir olay yaşanmıştı. Yerel gazetede yazı işleri müdürü olan Y.K., lise öğrencisi stajyer S.N.B.'ye iğrenç harekette bulundu. Ofis ortamının samimi olduğunu, bu nedenle de stajyer kıza yakın temasta bulunan K. gerçeği bu sözlerle itiraf etti. Olay sonrası flaş karar verildi. İşte haberin detayları...

Gazeteciden stajyer kıza rezalet hareket! Ellerini tutup okşadı, flaş karar

Mide bulandıran olay, geçen yıl 21 Aralık'ta, Muratpaşa ilçesindeki yerel gazetede meydana geldi. Hüsniye Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi S.N.B, eylülde staja başladığı gazetenin yazı işleri müdürü Yalçın Küçük'ün cinsel tacizine uğradığını ileri sürdü. 

'ÜŞÜYÜP, ÜŞÜMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN ELLERİNİ TUTTUM'

Polis ve savcılık ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Yalçın Küçük, olayı anlattı.

S.N.B.'nin, 21 Aralık günü saat 09.30 sıralarında başka stajyerin yerinde oturduğunu, "Niye oraya oturuyorsun?" diye sorduğumda üşüdüğünü, o masanın daha sıcak olduğunu söylediğini belirten Küçük, "Ofisin içerisinin sıcak olduğunu, nasıl üşüdüğünü sorarak ellerini tuttum.

Yaklaşık 10 saniye sürdü. Gerçekten üşüyüp, üşümediğini anlamak için tuttum. Bana kendisinde kansızlık olduğunu, o yüzden üşüdüğünü söyledi. Bunun dışında temasım olmadı. Yanaklarını okşayıp, makas almadım" dedi.

'DAVRANIŞLARIMI YANLIŞ ANLADI'

Dosyaya delil olarak konulan mesajların kendisine ait olduğunu belirten Küçük, "Herhangi bir art niyetim yoktur. Genel, samimi bir ortamda çalışıyoruz. 'Kızçe' diye hitap ediyordum. S.N.B., bir gün bana Instagram kullanıp kullanmadığımı sordu. 3-4 aydır kullanmadığımı söyledim. Beni eklemek istediğini söyledi. Beni Instagram hesabımdan ekledi. Nasıl olduğunu anlamadım ancak ekleyememişim, iptal etmişim.

Haberin Devamı

Bana niye iptal ettiğimi sordu sonradan S.N.B.'yi ekledim. Bu olay bana yöneltilen suçlama tarihinden sonra olmuştur. Cinsel amaçlı bir yaklaşımım olmadı. Benim kendisine yönelik davranışlarımı yanlış anlamıştır. Atılı suçları kabul etmiyorum" diye konuştu. Soruşturmanın devam ettiği, Yalçın Küçük'ün ise gazetedeki işine son verildiği öğrenildi.

TAHLİYE EDİLDİ

Şikayet üzerine gözaltına alınan Y.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Savcılık ifadesinde üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen Y.K., tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.