Gazete Vatan Logo

Galatasaray-Altay maçı ne zaman, hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Süper Lig’in 15.haftasında Galatasaray ile Altay mücadele edecek. Nef Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. 4 Aralık Cumartesi akşamı Altay'ı konuk edecek Galatasaray maçı ne zaman, Galatasaray-Altay maçı, hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray-Altay maçı ne zaman, hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray-Altay maçının ne zaman saat kaçta olacağı hakkındaki araştırmalar arttı. Süper Lig'in 15.haftası Galatasaray ile Altay karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 11 Ekim 1959'da Galatasaray'ın ev sahipliğinde İnönü Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmayla başlayan rekabette geride kalan 82 randevuda, sarı-kırmızılılar 48, siyah-beyazlılar ise 14 galibiyet elde etti. İki takım arasındaki 20 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 141 gole karşılık Altay 56 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray-Altay ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray, 4 Aralık Cumartesi akşamı Altay'ı konuk edecek. Nef Stadı'nda yapılacak karşılaşmayı saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Fatih Terim cezalı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacak. Süper Lig'in 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde iki sarı kart görerek sahadan atılan Terim, bu ihlalinin cezasını Öznur Kablo Yeni Malatyaspor müsabakasında doldurdu.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in yerine sarı-kırmızılı takımın başında antrenörler Selçuk İnan ve Necati Ateş yer alacak.