Gazete Vatan Logo

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatılacak mı? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım kaç gün sürecek?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım çalışmaları başladı. Çalışmalar uzun bir dönemi kapsıyor. FSM köprüsünü düzenli kullanan vatandaşlar da bakım çalışmalarının ne zamana kadar süreceğini merak ediyor. Peki, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatılacak mı? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım kaç gün sürecek? FSM köprüsü bakım ne zaman? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım ne zamana kadar sürecek? İşte FSM köprüsü ile ilgili detaylar...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatılacak mı? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım kaç gün sürecek?

Asya ile Avrupa'yı bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bakım çalışmaları başladı. FSM Köprüsü'nde uzun bir döneme yayılan çalışmalar trafik ile ilgili endişelere neden oluyor. Pek çok kişi de bakım çalışmalarının kaç gün olacağını merak ediyor. Peki, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatılacak mı? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım kaç gün sürecek? FSM köprüsü bakım ne zaman? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım ne zamana kadar sürecek? İşte FSM köprüsü ile ilgili detaylar...

FSM TRAFİĞE KAPATILACAK MI?
Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün askı halatlarının değiştirilmesi işleri, ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışması ile tamamlanacak. Çalışmalar esnasında köprü trafiğe hiçbir şekilde tamamen kapatılmayacaktır" denildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak askı halatı değiştirme çalışmasıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "FSM köprüsünün askı halatlarının değiştirilmesi işleri, çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışması ile tamamlanacaktır. Çalışmalar esnasında köprü trafiği hiçbir şekilde tamamen kapatılmayacak olup, younluğun en az olduğu gece saatlerinde ihtiyaç halinde iş sağlığı ve güvenliği önlemleri kapsamında sadece tek şerit kapatılarak, trafik akışı etkilenmeyecek şekilde yürütülecektir" bilgileri yer aldı.

Haberin Devamı

Resmen başlayan inşaata ilişkin henüz Karayolları Genel Müdürlüğü veya diğeri bir makamdan resmi bir açıklama yapılmadı.