Gazete Vatan Logo

Fatih Hoca affetmedi!

Uzlaşma teklifi reddedildi. 4,5 yıl hapsi isteniyor

Galatasaray’ın, Mersin ile oynadığı maçın devre arasında Fatih Terim ve kızı Merve’ye küfür eden kongre üyesi Arif Hikmet Çalıkoğlu’nun 4,5 yıl hapsi istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre 6 Nisan 2013 günü Galatasaray Futbol Takımının, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü ile 06 Nisan 2013 günü oynadığı maçın devre arasında şikayetçi Fatih Terim’in oyundan ihraç edilmesinin hemen akabinde maçı stadyumda izlemekte olan Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi olan şüpheli Arif Hikmet Çalıkoğlu’nun şikayetçi Fatih Terim hakkında herkesin duyabileceği şekilde bağırarak hakaret ve küfür içerikli sözler sarf ettiği anlatıldı.

İddianamede o sırada Merve Terim Çetin’in stad koridorlarında yürüdüğü, şüpheli Çalıkoğlu’nun yanındaki kişilerin “sus oğlum Fatih Terim’in kızı geliyor” şeklinde uyardıkları ve kolundan tutarak sakinleştirmeye çalıştıkları belirtildi.

Ancak şüpheli Çalıkoğlu’nun aldırış etmeden hakaretlerine devam ettiği ve arkasına dönüp Merve Terim Çetin’i kastederek “Onu da s.....m , babasını da” şeklindeki hakaret ettiği ifade edildi. iddianamede daha sonra bu sözleri duyan Merve Terim Çetin’in şüpheli Çalıkoğlu’na “Ayıp ettiği, kendisinin de bir evlat ve bir eş olduğunu ve bu şekilde küfür etmemesi’ konusunda uyarıda bulunduğu anlatıldı.

İddianamede ancak, şüphelinin hakaretlerine devam ederek “Onun babasının da, onun da parasını ben veriyorum, bu takımın başında olsun diye, sürekli atılacaksa eğer niye ödüyoruz bunları, kabadayılık yapacaksa s.. gitsin Adana’da yapsın, öyle Mourinho ile anılmakla hoca olunmuyor, önce hoca olmak için takımın başında olmak lazım” gibi sözleri sarf etmeye devam ettiği belirtildi.

Uzlaşmayı reddettiler

İddianamede Fatih Terim ve kızı Merve Terim Çetin’in uzlaşma teklifini reddettikleri belirtilerek Çalıkoğlu hakkında “hakaret” suçundan 7 aydan 4,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haberin Devamı