Gazete Vatan Logo

Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik kaç yaşındadır, nerelidir?

Survivor 2020 için sayılı günler kalırken, Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı Instagram'dan ilk bölüme dair bir video yayımladı. Ilıcalı, 16 Şubat akşamı yayımlanacak olan Survivor’un ilk bölümünde büyük zorluk yaşayan Evrim Keklik'in gözyaşları içinde verdiği röportajı paylaştı. Ilıcalı’nın paylaştığı röportajdan sonra Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik kaç yaşındadır, nerelidir? Sorularında artış oldu.

Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik kaç yaşındadır, nerelidir?

Survivor heyecanına çok az kaldı. Acun Ilıcalı'nın yapıcılığını üstlendiği sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler 16 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı yarışma başlamadan, , sosyal medya hesabı Instagram'dan bir röportaj yayınladı. Gönüllüler takımında dikkat çeken isimler arasında yer alan Evrim Keklik, Survivor Adası'nda çekimlerin beşinci gününde açlıktan gözyaşlarına boğuldu. ''Annem görmesin'' diyerek Ada şartlarından dem vurdu. Adanın zor şartlarına uyum sağlayamayan 29 yaşındaki Evrim röportajında gözyaşları içinde şu sözlerle isyan etti: "Gerçekten çok kötüyüm. Ama bugün biraz daha iyiyim. Bunları annem görmesin. Çok zor. Ağlayamıyorum bile gücüm yok. Su içmek mide bulandırıyor.'' ''Sohbet etmek istiyorum çay kahve içmek istiyorum. Moralim çok bozuk bana lütfen insan gibi bir kahve verebilir misiniz?'' ''Bir insanla adanın dışında bir sohbet etmek istiyorum Burası bana çok ağır geldi. Yastık yok boynum ağrıyor. Pislik cabası daha ne söyleyebilirim ki, moralim çok bozuk." Yayınlanan görüntülerden sonra Evrim Keklik kimdir? Evrim Keklik kaç yaşında ve mesleği nedir? soruları da arttı.

Haberin Devamı

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendini şu şekilde tanımlıyor;

Merhaba, ben Evrim Keklik 29 yaşındayım. İstanbul’da doğdum ilkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü’nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul’a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

Haberin Devamı