Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO))'da Hızır'ın yeni planı ne oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman ise...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. ATV'de Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ekrem tarafında rüzgar tersine dönmeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 92. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekrem, Ünal Kaplan'ın masası üzerine kurduğu oyunuyla Ender ve İlker'in kaybına sebep olmuştur. Bu başarısının ardından rüzgar terse dönecek, güvendiği adamı Hakkı'nın ihanetine uğrayacaktır. Ceylan ile anlaşmaya oturan Hakkı'nın verdiği adres, Davut'un büyük planı için önemli bir adım olsa da Çakırbeylilerin başına dert olacak yeni belaların da habercisidir. Düşman olduğunu alenen kabullenmek zorunda kalan Ekrem'in arkasındakileri ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır ise gizli düşmanlıklardan yorulmuş, savaşacağı kişileri karşısında görmek istemektedir. Ünal Kaplan ile kurduğu yeni planıyla, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan diğer düşmanlarının da gözünün içine bakma fırsatını bulacaktır.

Haberin Devamı