Gazete Vatan Logo

Eser West kimdir?

Survivor 2017 yarışmasına son bir hafta kala heyecan doruğa ulaştı. Kısmetse Olur evlilik programında ünlenen Eser West Survivor 2017'nin gönüllüler takımında olacak. Peki Survivor'da bu sezon yarışacak olan Eser West kimdir?

Eser West kimdir?

Geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur programında yarışmacı olan Eser West, Survivor 2017'ye katılacak. 20 Ocak Cuma günü başlayacak olan Survivor'un 2017 yılı sezonunda gönüllüler takımı içerisinde Eser West de olacak. İşte Eser West kimdir sorusunun cevabı...

ESER WEST KİMDİR?

Aksanı ve sempatik tavırlarıyla Kısmetse Olur programında dikkatleri üzerine çeken Eser West, 1990 New York doğumludur. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. Kısmetse Olur evindeki Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla fenomen olan çift, birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmeyerek diğer yarışmacılara devretmişti. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde de yer almıştı. Şimdi ise 2017 yılı Survivor yarışmasında performans sergileyecek olan West'in neler yapacağı merakla bekleniyor.