Gazete Vatan Logo

En mutlu sabahlar için en güzel günaydın mesajları!

Sabahları güzel bir günaydın mesajıyla uyanmayı kim istemez ki? Kötü bir günün ardından gözlerini geceye yummuş ve bir sonraki güne hazırlanmak için uyumuşsanız, güzel bir günaydın mesajı keyfinizi yerine getirecek şey olabilir. Yine aynı şekilde sevdikleriniz, arkadaşlarınız ya da akrabalarınıza güzel bir günaydın mesajı göndererek onları mutlu edebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz günaydın mesajlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

En mutlu sabahlar için en güzel günaydın mesajları!

Herkes güne güzel başlamak ister. Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte hayatımızın çok yakın bir parçası olan cep telefonları artık her an kullandığımız aletler oldular. Günümüzde de birçok sohbet programı artık mesajlaşmanın yerini almış durumda. Fakat günaydın mesajları hâlâ eski yerini koruyor ve her gün milyonlarca kişi tarafından atılıyor. Biz de sizler için günaydın mesajlarından bir derleme yaptık.

EN GÜZEL VE EN MUTLU GÜNAYDIN MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ!


GÜNAYDIN MESAJLARI

Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen günlerimsin tıpkı bugün olduğu gibi, günaydın sevgilim günaydın benim en güzel günüm. Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı. Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım.
Dur gitme söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda çığlıklarımda hapsettiğim tomurcuk tomurcuk sevgilerim , çatlamaya hazır yeni baştan yaşanacak sevdalar, yüreğimde günaydınım…
Şimdi yanımda olamasan da adınla başlıyorum yeni hayata, yüzünü görmesem de hayalinle yürüyorum adını yazdığım sokaklarda, günaydın sevgilim..

Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri. Bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.
Seninle hayat rüya gibi, seninle her şey güzel seninle siyahın anlamı var seninle beyazın saflığı var seninle bugünün güneşi var günaydın her şeyim..

Her sabah uyandığımda yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Günaydın tatlım.
Bir günüm değil ömrüm ol, bugünüm değil yarınlarım ol bir tanem günaydın…
Günler günleri kovaladıkça, ben her defasında adınla uyanacağım bu hayata, seviyorum seni sakın unutma! Günaydın…

Haberin Devamı

AKROSTİŞ GÜNAYDIN MESAJLARI

(G)özlerimi açtığımda ellerim kalkar semaya
(Ü)midim doğar senin varlığınla
(N)eler çekmedim ki sen yokken yanımda
(A)şkı yaşıyorum günün ilk ışıklarında
(Y)ine sen varsın her zaman ki gibi aklımda
(D)ünümde yarınımda hep sen ol yanı başımda
(I)nliyor yüreğim yanımda sen olmayınca
(N)e de güzel olurdu şimdi gözlerimi kollarında acınca GUNAYDIN benim güzel yüzlü aşkıma

(G)ünaydın, günün aydın olsun.
(Ü)züntü ve kader senden uzakta olsun.
(N)azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
(A)ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
(Y)arının dünden güzel (D)ünün hatıra olsun.
(I)sıtsın güneş içini.
(N)e dilersen o olsun.

Haberin Devamı