Gazete Vatan Logo

Elâ yürekleri burktu..

9 yaşındaki Elâ: ‘Anne ağlama, ben şehit kızıyım ağlamıyorum. Onlar cehenneme gidecek’

Dörtyol’da hainlerin saldırısında şehit düşen 4 polis memuru gözyaşlarıya toprağa verildi. 34 yaşında eşini toprağa veren Nurcan Aslan, “O benim canımdı, aşkımdı. Aslanım aslanlar gibi gitti” diye ağıtlar yaktı


Şehit Hasan Aslan’ın 9 yasındakı kızı Ela’nın, ‘Anne aglama, ben şehit kızıyım ağlamıyorum. Onlar cehenneme gidecek’ sözleri yürek burktu.

Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Hatay Dörtyol Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Ali Hacıarap (41), Hasan Aslan (34), Emre Yalçın (38) ve Fatih Yıldız (33) son yolculuklarına uğurlandı. 4 şehitin cenazeleri Adana’da yapılan törenin ardından memleketlerine gönderildi.


5 bin kişi katıldı

34 yaşındaki Hasan Aslan, memleketi Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende, şehit eşi Nurcan Aslan, “O benim canımdı, aşkımdı. Aslan’ım aslanlar gibi gitti” dedi. Kadirli ilçesinde ise 38 yaşındaki Emre Yalçın için ağıtlar yükseldi. Şehit Yalçın, meslektaşlarının omzunda Asri Mezarlığa götürülerek şehitlikte toprağa verildi.Evli, 8 yaşında Batuhan ve 9 aylık Berat isimli 2 erkek çocuğu olan Emre Yalçın’ın 10 yıllık polis memuru olduğu ve Hatay’da 6 yıldır görev yaptığı öğrenildi. Amca Ali Serkan Yalçın, “Yeter artık bitsin bu terör” diye gözyaşlarına boğuldu.

Fatih Yıldız’ın (33) naaşı memleketi Gaziantep’te toprağa verildi. Acılı anne Sultan Yıldız gözyaşları dökerek, “Fatihim oğlum, hani Fatihim nerede.” diyerek ağıt yaktı.Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz acılı aileyi yalnız bırakmadı. Şehidin bir ağabeyinin emekli baş komiser diğer ağabeyinin de 2. sınıf emniyet müdürü olduğu kaydedildi. Şehit Ali Hacıarap’ın Kilis’teki baba ocağına da ateş düştü. Kilis Valisi Turhan Ayvaz, AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, şehit Ali Hacıarap’ın babasın Namık Kemal Mahallesi Hacıarap Sokak’taki evine giderek başsağlığında bulundu.

Haberin Devamı