Gazete Vatan Logo

'Edepli ol edepli'

'Edepli ol edepli'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Ünye Şehir meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında bir gazetenin başlığını eleştirdi. İşte o açıklama:

Milletim bunu bilsin. Bu oyun bütün Türkiye’ye karşı oynanan bir oyundur. Bu kirli oyun bize olmaktan ziyade bizzat milletime karşı, mili iradeye karlı oynan bir oyundur. Bu siyaseti itibarsız kılma girişimidir. Bugün bir gazete yazmış. İspanya’da iktidar partisini polisler basmış ne olmuş? Edepli ol edepli o başlığı atarken. Bir iktidar partisini polis gelip denetleyecekse bunun bi usulü vardır.


Gazetenin kendi zihniyeti bu olduğu için baskından baskına dolaştıkları için zannediyorlar ki AK Parti de böyle bir durumla karşılaşır. A'dan Z’ye. Abdestimizden şüphemiz yok, namazımızdan da şüphemiz yok.

Onu siz muhalefetin tescilli dosyalarında arayın. Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. Taşeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi’de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağı bunu bilin. İftira kampanyası devam ediyor.

Haberin Devamı