Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş İle Sınav Tarihlerini Öğrenebilirsiniz!

E Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sınav tarihlerini öğrenebilirsiniz. E Okul VBS girişi ile sınav tarihleri ve diğer öğrenci bilgilerini öğrenmek için E Okul haberinin devamını okuyabilirsiniz.

Öğrencilerin okuldaki bilgilerini online olarak yayınlayan E Okul veli bilgilendirme sistemi, veliler tarafından ilgi ile karşılanmış ve kullanıma sunulması ile birlikte, sık sık kullanılmaya başlanmıştır. İlk çıkışının ardından eklenen bilgiler ile çok daha gelişmiş bir şekilde hizmet vermeye başlayan veli bilgilendirme sisteminden tüm velilerin yararlanması mümkündür. Bu bakımdan ihtiyaç duyulduğunda ya da istenildiğinde veli bilgilendirme sistemine giriş yapılarak, ilgili bilgilere ulaşmanız mümkün olacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

İnternet üzerinden erişim sağlanabilen E Okul veli bilgilendirme sistemi, velilerin T.C. kimlik numarası ve öğrencinin okul numarasını kullanarak girişler açılmıştır. Giriş için üyelik açmanıza gerek kalmadığı için çok daha kolay bir şekilde sistemden yararlanabilirsiniz. Üstelik sadece internet üzerinden değil, akıllı cep telefonlarınız ve tabletler üzerinden de erişim sağlayabileceğiniz E Okul veli bilgilendirme sistemi, sağlanan özellikleri ile de kolay erişilebilir durumdadır.

Sisteme giriş yaptıktan sonra menü üzerinden seçiminizi yaparak istediğiniz bilgiler ulaşabilirsiniz öğrencilerin sınav tarihlerinin ne zaman olduğunu öğrenmek ve böylece öğrencinin sınav zamanını takip etmek için menüde bulunan sınav tarihlerine tıklamanız yeterli olacaktır. Böylece sınav tarihlerini öğrendiğiniz için çocuğunuzun daha iyi bir şekilde sınava hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Sadece sınav tarihleri değil, sınav sonuçları, devamsızlık sorgulama ve not bilgisi gibi çeşitli bilgilere ulaşabileceğiniz veli bilgilendirme sistemi sayesinde, tüm veliler istediği bilgilere ulaşabilmekte ve böylece okula gitmesine de gerek kalmamaktadır.

Belirtilen avantajlardan yararlanmak ve çocuklarını istediği zaman internet üzerinden denetlemek isteyen velilerin, E Okul veli bilgilendirme sistemine belirtildiği şekilde giriş yapması yeterli olacaktır. Sürekli açık durumda bulunan ve kullanıma hazır olan sistem sayesinde birden fazla çocuğunuz olsa dahi, aynı imkanlara sahip olarak bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı