Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İşlem Detayları

E okul veli bilgilendirme sistemi aracılığı ile öğrenci bilgileri görülebilmektedir. E okul veli bilgilendirme sisteminin tüm detayları haberimizde mevcuttur.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İşlem Detayları

Online sistemlerin kullanılabilir duruma gelmesi ile birlikte eğitim alanında yapılan tüm işlemler çok daha kolay bir hale gelmiştir. İlk olarak sınavların evlere postalanması yerine çevrimiçi olarak öğrenilmesi ile başlayan bu eğitim sürecinde e okul sistemi geliştirilmiştir. E okul sisteminin kullanıma sunulmasının ardından ise eğitim bilgilerinin portallara aktarılması ve öğrencilerin veli tarafından takip edilmesi sağlanmıştır. Bu açıdan e okul veli bilgilendirme sistemini kullanarak sizlerde öğrenciler hakkında çeşitli bilgilere erişebilir ve kolay bir şekilde öğrencilerin takibini yapabilirsiniz. Üstelik sistemin ücretsiz olması nedeniyle yapacağınız işlemlerde herhangi bir ücret ödemeden her zaman portaldan yararlanabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

E okul veli bilgilendirme sistemi velilerin özellikle çalıştığı dönemlerde okula gelemediği durumlarda yardımcı olmaktadır. Öğretmenlerdentek tek not isteyemeyen ve öğrencilerin derslerindeki başarı durumunu öğrenemeyen veliler e okul veli bilgilendirme sistemini kullanarak bu konudaki açığı kapatabilmektedir. Böylece hem okula gelmeye gerek kalmadan hem de istenilen zamanda online olarak not durumlarını öğrenerek öğrencilerin eğitim durumuna göz atmak mümkündür. Bu açıdan hem kolayca hem de daha pratik bir şekilde yapılabilmektedir. Bu imkanları e okul veli bilgilendirme sistemini kullanarak sizler de elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

E okulun kullanıma sunulmasının ardından çeşitli güncellemelerde yapılmış ve böylece daha iyi bir şekilde kullanılması amaçlanmıştır. Bu doğrultuda ortaya çıkan bir yenilik ise mobil uygulamalar olmuştur. E okul mobil uygulamaları çeşitli işletim sistemleri ile uyumlu halde olduğu için kolay bir şekilde cep telefonlarına kurulabilmektedir. Bu yönden sizlerde tüm uygulamaları cihazlarınıza kurabilir ve online olduktan sonra uygulamalar üzerinden e okul girişi yapabilirsiniz. Üstelik uygulamalar ücretsiz olarak uygulama marketlerine yüklenmiş durumdadır. Uygulama marketlere giriş yaptığınızda resmi olarak sunulan uygulamaları direk indirme seçenekleri ile cihazınıza indirerek, otomatik olarak kurulmasını sağlayabilirsiniz. Sizler için büyük bir kolaylık sağlanacaktır.

Haberin Devamı