Gazete Vatan Logo

E Okul Girişi VBS Veli Bilgilendirme Sistemi

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi nedir? E okul VBS veli bilgilendirme sistemine giriş ve işlemler nasıl yapılır? E okul VBS veli bilgilendirme sistemi detayları haberimizde.

Milli EğitimBakanlığı tarafından velilerin bilgi alabilmesi amacıyla özel bir portal oluşturulmuştur. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi olarak adlandırılan sistem üzerinden öğrencilerin anne ve babalar bilgi sağlayabilmektedir. Öğrencilerin ders notları, devamsızlıkları gibi tüm bilgiler E okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinde yer almaktadır. Böylece okula gitmeden tüm bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik çocuklarınızın okulda okuduğu kitaplara kadar tüm bilgiler yayınlanmış durumdadır. T.C. kimlik numarası ve okuldaki öğrenci şifresi ile giriş yapacağınız sistemden istediğiniz zaman yararlanabilir ve üstelik telefonlarınız üzerinden dahi bağlantı e okula bağlantı sağlayabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

E Okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi Uygulamaları

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi için özel olarak uygulamalar da geliştirilmiş durumdadır. Android ve iOS işletim sistemlerine özel olarak hazırlananuygulamalarıkullanarakE okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi yapabilirsiniz. Bu bakımdan gerek internet üzerinden gerekse de akıllı cep telefonlarınız üzerinden sisteme giriş yapabileceğiniz için istediğiniz an bilgi alabilmeniz de mümkündür.

Haberin Devamı

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi uygulamaları için işletim sisteminiz için hazırlanan özel uygulama marketine girmeniz gerekmektedir. İlgili uygulama marketlerde yer alanresmiuygulamalar T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüklenmiştir. Yükleyici kısmına bakarak resmi uygulamayı kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Uygulamayı seçtikten sonra telefonunuza indirerek kurmanızın ardından E okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi yapabilirsiniz. Giriş işleminden sonra, açılacak menü aynı şekildedir ve bilgisayar üzerinden yaptığınız işlemleri aynı şekilde cep telefonlarınız üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Belirtilen uygulamalar üzerinden ya da bilgisayarınızdan E okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi sağlayarak, kolay bir şekilde öğrenciler hakkında sizler de bilgi alabilirsiniz. Üstelik herhangi bir ücret ödemenize ya da üyelik açmanıza da gerek olmadan tüm avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı