Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul fenomenleri için beklenen güzel haber geldi. Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda da dopdolu ve heyecanlı olaylar yaşanacak. Diriliş Ertuğrul dizisi 26 Ekim Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon fragmanı yayınlandı!

Ekim ayının ortalarına gelinmesi ve Diriliş Ertuğrul dizisinin hala başlamamış olması kafalarda soru işareti yarattı. Uzun bir bekleyişten sonra ise beklenen haber geldi. Diriliş Ertuğrul 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak. Bu tarihten itibaren her hafta Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerini izleyebilirsiniz.

Tekden Film'in yapımcılığını üstlendiği Diriliş Ertuğrul'un başrol oyunculuğunu Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştığı dizi Çarşamba günleri saat 20:00'de TRT 1'de yayınlanıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON AÇIKLAMASI

Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkesinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.

Haberin Devamı

Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecikmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır.

Oyuncular:

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul

Kaan Taşaner – Gündoğdu

Hülya Darcan – Hayme Ana

Esra Bilgiç – Halime

Didem Balçın – Selcan

Burcu Kıratlı – Gökçe

Cengiz Coşkun – Turgut Alp

Cavit Çetin Güner – Doğan Bey

Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek

Osman Soykut – İbn-i Arabi

Fahri Öztezcan – İlyas Fakih

Arda Anarat – Dündar

Burak Temiz – Yiğit Alp

Gökhan Karacık – Derviş

Celal Al – Abdurrahman

Haberin Devamı