Gazete Vatan Logo

Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?

Kahramanmaraş merkezli olan ve birçok kenti etkileyen deprem sonrası birçok kurum kriz masası oluşturdu ve deprem bölgesi için bir ihtiyaç listesi yayınladı. Peki, Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?

Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?

Deprem bölgesine ulaşan yardım kuruluşlarının numaralarına ulaşarak, ihtiyaç sahipleri için yardım malzemelerinin ulaşması konusunda daha hızlı ve aktif rol alabilirsiniz. Kızılay, deprem sonrasında ülke genelinde depolarındaki tüm ilk yardım malzemelerini deprem bölgesine sevk etti.

Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?

AFAD ve Kızılay gibi kuruluşlar ile iletişime geçerek; arama kurtarma çalışmalarına, sağlık kontrollerine, battaniye-temiz giysi gibi eşyaların tedarik edilmesine, yıkılan yapıların onarımına gönüllü olarak destek verebilirsiniz. Aynı zamanda deprem bölgesine ulaşan yardım kuruluşlarının numaralarına ulaşarak, ihtiyaç sahipleri için yardım malzemelerinin ulaşması konusunda daha hızlı ve aktif rol alabilirsiniz. 

Kadıköy Belediyesi

Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Deprem bölgesi için ihtiyaç listesinde yer alan yardımlarınızı Kadıköy Belediyesi Başkanlık binamıza getirebilirsiniz.” Duyurusu yaptı.

CHP Gençlik Kolları

Deprem bölgesi için ihtiyaç listesi; İhtiyaç listesi toplandıkça hızlı bir şekilde deprem bölgesine gönderilecektir.

Haberin Devamı

Lokasyonlar;

CHP KAĞITHANE İLÇE BAŞKANLIĞI İRTİBAT İÇİN 0212 294 07 93 - 0 (530) 159 11 26 - 0533 616 5919

TÜMYAD

TÜMYAD, depremzedeler için ihtiyaç listesi paylaştı.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı

Deprem bölgelerinde görev yapan sorumlu arkadaşlar öncelikli ihtiyaç listesi oluşturabilirse İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve tüm ilçe teşkilatlarımız elinden gelen tüm yardımı yapmaya hazırdır. Gökhan Metiner İYİ Parti İl Başkanı Tel: 05337701758

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü