Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Aralık Pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde ne? Yeni müjde Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni müjde! İpuçlarını verdi. Erzurum'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz gazı hakkında önemli bilgiler paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi müjde vereceğiz. Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak.” İfadelerinin ardından milyonlar yeni müjdeler ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Aralık Pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde ne? Yeni müjde Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz mı? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Aralık Pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde ne? Yeni müjde Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Aralık Pazartesi müjdesi sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Erzurum'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz gazı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 26 ARALIK PAZARTESİ NE AÇIKLAYACAK, YENİ MÜJDE NE?

Erzurum'da toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, “Erzurum'um kışı meşhur ama bizim de doğal gaz hatlarımız var. Sadece Erzurum'da yaptığımız doğal gaz yatırımız 4 milyar lirayı geçiyor. Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi müjde vereceğiz. Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak.” ifadelerini kullandı.