Gazete Vatan Logo

Cesur Yürek 9. bölümünde Ömer büyük savaş açıyor!

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekranlara gelen Cesur Yürek'in son bölümünde izleyiciler ekrana kilitlendi. Hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanan Cesur Yürek'te Ömer intikamını almak için büyük savaş açıyor.

Cesur Yürek 9. bölümünde Ömer büyük savaş açıyor!

Cesur Yürek'in 9. bölümünde babası öldürülen Ömer acımasız bir ruh haline bürünerek intikam almayı kafasına koyar. Cesur Yürek”te Ömer babası öldürülenlerdne hesap sormak için düşmanının kardeşini kaçırarak öldürmeye kalkar. Ömer bu işten sağ kurtulabikecek mi yoksa başı belaya mı girecek?

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği Cesur Yürek dizisinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Cesur Yürek Perşembe akşamları saat: 20:00'de Show TV'de.

CESUR YÜREK 9. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR YÜREK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cesur Yürek”in dün akşam yayınlanan 8. bölümünde; Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar. Bu savaşta Ömer'in yanında olan Tatar Ahmet bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir. Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken, içlerinden birinin Tatar'ı satması tüm dengeleri değiştirecektir. Ferhat Bozdoğan Ömer ve Tatar'ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken, Ömer Ferhat Bozdoğan'ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır. Cesur Yürek”in yeni bölümü merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

CESUR YÜREK HİKAYESİ

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...