Gazete Vatan Logo

Cem Şenol kimdir?

Ünlü sanatçı Hande Yener'in Cem Şenol ile nişanlandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Alınan bu haber sonrasında Cem Şenol kimdir? sorusu merak edilir oldu. Cem Şenol ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Cem Şenol kimdir?

Hande Yener ile kısa süredir sevgili olduğu Cem Şenol dün nişanlandı. Öğrenilen bu haber Cem Şenol kimdir? sorusunun gündeme gelmesine neden oldu. Cem Şenol ile ilgili merak edilenler ve nişanın ayrıntıları haberimizde...

Cem Şenol kimdir?

1985 senesinde dünyaya gelen Cem Şenol modellik yapmaktadır. Ayrıca oyunculuk eğitimi de alan Cem Şenol bir dönem adı şarkıcı Tuba Ekinci ile anılan ve ekranlarda dikkat çekmeyi başarmıştır. Hande Yener ile nişanlanan yakışıklı manken Cem Şenol Boşnak ve Yunanistan muhaciri bir ailenin evladıdır. Sarışın ve renkli gözlü olan Ümit Cem Şenol ekranlarda yeni projelerde yer almayı hedeflemektedir.

Hande Yener ve Cem Şenol nişanlandı

Ünlü şarkıcı Hande Yener bir süredir aşk yaşadığı Cem Şenol ile önceki akşam nişanlandı.

Yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen Hande Yener aradığı aşkı oyuncu Cem Şenol'da buldu. Çift aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı attı.

Aralarında Polat Yağcı, Hakan Akkaya, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlerin de bulunduğu davetliler Yener'in Cihangir'deki Boğaz manzaralı evinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Nişan ve kız istemenin bir arada olduğu törende Hande Yener sevgilisine kendi elleriyle Türk kahvesi yaptı.

Çiftin yüzüklerini yapımcı ve prodüktör Polat Yağcı kesti.

Büyük gizlilik içinde gerçekleşen nişan Polat Yağcı ve Aylin Coşkun'un paylaşımlarıyla ortaya çıktı.