Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 17. bölümde Yıldız her şeyi öğreniyor!

Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Yıldız, Evren'in Gözde'yle birlikte olduğunu öğreniyor. Bu durumdan çocuklar da haberdar oluyor ve babalarını affetmiyorlar. Peki bundan sonra neler olacak? Hepsi Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde...

Bodrum Masalı 17. bölümde Yıldız her şeyi öğreniyor!

Bodrum Masalı dün akşam ekranlara geldi. Hemen ardından Bodrum Masalı'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Gerçekleri öğrenen Yıldız'a Faryalı destek oluyor. Yoksa ikili arasında bir şeyler mi olacak? Tüm gelişmeler Pazar akşamı Bodrum Masalı'nın 17. bölümünde olacak.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştıkları Bodrum Masalı dizisi 17. yeni bölümü ile 25 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI 17. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 16. Bölüm'de; Aslı, gizlediği gerçeği Ateş'e söylüyor; uzun süredir sakladığı için Ateş'in güvenini kaybediyor!

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

Haberin Devamı