Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanında Ateş ile Aslı arasında aşk mı başlıyor?

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Ateş ile Aslı'nın arasında duygusal bir bağ mı oluşuyor? Aslı Yiğit'e Ateş'ten başkasını gözünün görmediğini söylüyor. Bodrum Masalı Pazar akşamı Kanal D'de...

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanında Ateş ile Aslı arasında aşk mı başlıyor?

Bodrum Masalı 13. bölümünde Ateş Aslı için Yiğit ile karşı karşıya geliyor. Yiğit'e Aslı'dan uzak durmasını söyleyen Ateş yoksa Aslı'ya aşık mı oluyor? Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Ateş'in Aslı'ya verdiği bir şey Aslı'yı şaşırtıyor. Tüm gelişmeler Pazar akşamı Bodrum Masalı'nda olacak.

Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Timuçin Esen ve Şevval Sam gibi başarılı isimler yer alıyor. Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği Bodrum Masalı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı Pazar akşamları Kanal D'de...

BODRUM MASALI 13. BÖLÜM FRAGMANI


BODRUM MASALI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aslı’ya yaptıkları yüzünden sevgilisini kaybeden Alara, Ateş ile ayrılıklarını atlatamamaktadır. Ateş kendisini onun yanında olmak zorunda hisseder. Yeni hayatına doğru hazırlık yapan Aslı, bir yandan da Ateş’e olan duygularını açıklayıp açıklamama konusunda ikilem yaşar. Faryalı, Yıldız’a olan aşkını kalbine gömmek için uzaklaşmıştır. Ancak beklenmedik bir şekilde yakınlaşır. 20 yıllık aşkıyla yıllar sonra karşılaşan ve duygularını gizlemeye çalışan Faryalı, sonunda patlar. Cenk’in ise Su’ya çok büyük bir sürprizi vardır. Bu büyük sürpriz, iki gencin de hayatını etkileyecektir. Öte yandan öğrendikleri büyük sırrın ağırlığında ezilen Aslı ve Kelebek, ne yapacaklarını düşünmektedirler. Evren köşeye sıkışmak üzeredir.

Haberin Devamı

Yapım şirketinden Bodrum Masalı açıklaması

Bodrum Masalı final mi yapacak yapımcısı açıkladı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı‘nın yapımcısından dizinin biteceği iddialarına açıklama geldi.
TMC yapım sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddialara cevap verdi.
Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Bodrum Masalı’nın yapım şirketi TMC’den açıklama geldi. TMC yapım sosyal medya hesabından “Bazı yayın organları ve sosyal medyada çıkan ‘Bodrum Masalı sona erecek’ söylemleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Dizimizin çekimleri tüm hızı ve heyecanıyla;sizleri sürprizli ve duygu yüklü yeni bölümleriyle buluşturmak için devam ediyor” açıklamasında bulunarak bu haberleri yalanladı.

Haberin Devamı