Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanında Aslı kurtulacak mı?

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanında yine heyecanlı sahneler dikkat çekiyor. Ateş Aslı'yı kurtarabilecek mi? Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde hastaneye yatırılan Aslı için Ateş kendini suçluyor. Tüm gelişmeler Bodrum Masalı'nın Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde...

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanında Aslı kurtulacak mı?

Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın son bölümünde Ateş ile Aslı arasındaki duygusal anlar kötü bir sürpriz ile bozulur. Ateş Aslı'yı kurtarmaya çalışır ve kendisini suçlar. Bodrum Masalı Pazar günü Kanal D'de olacak.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz'ın yer aldığı Bodrum Masalı Pazar akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranına geliyor.

BODRUM MASALI 11. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Cahit’in şantaj için kullandığı belgelerin bulunduğu hard diski almak için uğraşan ateş Cahit’e yakalanma riski ile karşı karşıya gelir. Bu duruma sinirlenen Cahit ise her şeyin sorumlusu olarak gördüğü kızı Alara’yı evden kovar.

Cenk’in Su’ya çok önemli bir anda yardımcı olmasından rahatsızlık duyan Kelebek, İpek’in kendisine olan duygularını öğrenince ne yapacağını bilemez. Evren ise kendini yıldız’a affettirmek için her yolu denemekten çekinmezken, bu yolda kimseyi kullanmaktan çekinmeyeceğini belli eder. Faryalı ise sadece Yıldız’a yardımcı olma isteği ile onun yanından ayrılmaz. Gözde Evren’in Yıldız’dan bir türlü ayrılamamasına sinirlenir ve Yıldız’a gerçekleri söyleyip söylememe arasında kalır. Ateş ve Aslı’nın geçirdikleri duygusal gece ne yazık ki kötü bir sonla bitecektir.

Haberin Devamı