Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 29. bölümünde Khushi Shyam ile evlenmeye mi karar verecek?

Bir Garip Aşk 29. bölümünde Arnav'ın Lavanya ile evlenmeye karar vermesi Khushi'yi derinden yaralar. Bunun üzerine Bir Garip Aşk'ta Khushi, Shyam'ın evlilik teklifini düşünmeye başlar. Arnav ve Khushi'nin yolları tamamen ayrılacak mı? Hepsi bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak...

Bir Garip Aşk 29. bölümünde Khushi Shyam ile evlenmeye mi karar verecek?

Kanal 7'nin her gün yayınlanan Hint dizisi Bir Garip Aşk reytingleri alt üst ediyor. Bir Garip Aşk'ta büyük bir bilinmezlik hakim oluyor. Arnav'ın Lavanya ile evleneceğini söylerken, Khushi de Shyam ile tekrar konuşuyor. İkili arasındaki aşk çoğalmışken bu gelişmelerin yaşanması ayrılmalarına mı sebep olacak, yoksa tam tersi onları daha da mı yakınlaştıracak? Tüm gelişmeler Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde izlenebilecek.

BİR GARİP AŞK 29. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 29. BÖLÜM ÖZETİ

KHSUHİ, SHYAM’IN TEKLİFİNİ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİYOR

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, akrabalarının Lavanya ile birlikte yaşama fikri hakkında söylediklerini duyan Arnav, Devyani’nin daha fazla üzülmemesi için ani bir karar alır. Bu karar Khushi’nin de planlarını değiştirecektir.

Khushi ve Arnav tam birbirlerine yakınlaşacakları sırada gelen bir telefon her şeyi altüst eder. Divali festivaline gelen akrabalarının Devyani ile Lavanya ve kendisi hakkında konuşmalarına kulak misafiri olan Arnav ani bir karar alır. Khushi belli etmemeye çalışsa da Arnav’ın aldığı karar karşısında çok üzülmüştür. Festivalin ardından eve dönen Khushi Shyam’ın evlilik teklifini yeniden gözden geçirmeye başlar. Devyani artık Lavanya’nın ailesi ile tanışmanın zamanının geldiğini düşünmektedir. Arnav, Lavanya konusunda hangi kararı aldı? Khushi, Shyam ile evlenecek mi?

Haberin Devamı